Cine este Cornel Palade. De ce nu mai apare împreună cu Romică Țociu, la TV

 Laciu Andreea
.

Cine este Cornel Palade. A format un cuplu umoristic cu Romică Țociu timp de câteva zeci de ani, iar fiica lui i-a călcat pe urme în carieră. Începând cu anii ’90, cei doi au făcut foarte multe turnee și i-au amuzat pe români la Teatrul de revistă Constantin Tănase, pe litoral, în țară, dar și în străinătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Are o experiență vastă în teatru, dar și în televiziune. A fost și în ipostaza de prezentator, dar și de concurent în show-uri precum „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 sau „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la postul de televiziune concurent, Pro TV.

cine-este-cornel-palade-2cine-este-cornel-palade-2

Cine este Cornel Palade

Cornel Palade s-a născut în data de 19 decembrie 1952, în Moinești, județul Bacău. Are 70 de ani și este zodia Capricorn. Este căsătorit de câteva zeci de ani cu Iuliana, mai tânără decât el cu 11 ani. Căsnicia lor a avut de suferit după ce actorul s-a iubit cu o amantă mai tânără decât el cu 20 de ani, dar au căzut în cele din urmă la pace, iar Iuliana a decis să își reprimească soțul acasă, conform DC News.

Cine este Cornel Palade. A prezentat emisiunea TeleEuroBingo Show în perioada 1998-2000. A jucat în serialul de comedie Pitici de vară în anul 2005, care a fost difuzat pe Național TV. A mai jucat și în alte proiecte cinematografice precum: Cu inima îndoită (2006), Meseriașii (2006) – serial TV, Poveste de cartier (2008), Marilena (2009), O secundă de viață (2009).

Citește și: Ce temeri are Cornel Palade legate de participarea la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Tinerețea îți dă numai certitudini'

Citește și: Ce intervenții estetice are Raluca Bădulescu la nivelul feței: „Eu le vreau pe toate'

Citește și: De ce nu mai apar împreună Romică Țociu și Cornel Palade la spectacolele de pe litoral: „Mi-e dor de el'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Firicel din „Las Fierbinți”. Meda a împlinit 13 ani

Cu ce se ocupă fiica lui

Actorul are o fiică pe nume Ada, pe care a convins-o să facă Facultatea de Drept, ca să aibă o meserie bănoasă, însă visul a durat puțin timp. Fata lui Cornel Palade a devenit la rândul ei actriță, dar a moștenit și talentul acestuia în bucătărie.

Cine este Cornel Palade. „Când era Ada micuță nu mă gândeam că o să urcăm împreună pe aceeași scenă. După aceea, i-am văzut aptitudinile și mi-am zis: Doamne, să nu se apuce de meseria mea, că e una grea! Am fost mai mult spectator, pentru că îmi plăcea ceea ce vedeam că face, dar nu am vrut să o plimb la toate posturile de televiziune, pe la emisiuni, cum am văzut că fac mulți părinți cu copiii lor, a povestit Cornel Palade.

Cine este Cornel Palade. Am vrut să-și găsească drumul singură, pentru că mie nu mi-a vândut nimeni iluziile. Mi le-am vândut singur pentru ca, după aceea, să știu de unde mi se trage. După ce a terminat liceul, am dat-o să facă Dreptul la Româno-Americană, să aibă o meserie de viitor care să-i aducă bani dar, după șase luni, mi-a zis că nu înțelege nimic, s-o las în pace, pentru că ea vrea să cânte, să joace, să fie artistă. Anul următor a mers la Actorie’, a completat Cornel Palade.

A jucat zeci de ani împreună cu Romică Țociu

Cine este Cornel Palade. Pe cei doi i-a legat o prietenie strânsă de mai bine de trei decenii. Acum lucrurile s-au răcit între ei și nu mai apar pe aceeași scenă, dar se pare că nu ar fi fost vreun scandal sau ceartă între ei.

„Eu și Cornel ne-am cunoscut la Galați, unde el era deja actor, iar eu venisem la un festival al brigăzilor regionale CFR din România. Era decembrie 89 și Cornel l-a rugat pe un regizor de la București să le pună în scenă la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă Nae Leonard din Galați un spectacol.

Cornel voia să lucreze alături de un coleg mai tânăr, iar regizorul a sugerat să meargă împreună până la clubul CFR pentru a vedea „pe unul tare de la Craiova. Cornel a venit, m-a văzut și m-a plăcut”, a povestit Romică Țociu, în exclusivitate pentru Viva.

„Am făcut un pas în spate'

Cornel Palade susține că nici el nu știe exact ce s-a întâmplat. E de părere că, la un moment dat, cineva și-a dorit o schimbare.

„Nu ştiu sincer ce s-a întâmplat. Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare. Şi uşor, uşor am dispărut.

Dacă s-a crezut că e o reţetă mai viabilă cea în care Palade nu mai apare, am făcut un pas în spate. Dar, personal, nu cred că a fost o alegere bună!', spunea Cornel Palade pentru impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton