Cine este Connect-R. A fost vânzător de ziare și a suferit de o boală grea

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Connect-R. Îl vedeți mereu pe rețelele de socializare sau în videoclip-urile pieselor sale de pe YouTube, dar puțină lume știe cine este, de fapt, Connect-R. Artistul în vârstă de 39 de ani are o poveste de viață impresionantă. A muncit din greu pentru a ajunge unde este astăzi. A cunoscut foamea și a vândut ziare, în intersecție, pentru a-și câștiga existența. În plus, din păcate, cântărețul suferă de o boală grea, încă din copilărie. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Connect-R. În prezent, Connect-R este unul dintre cei mai în vogă artiști. Poate fi un exemplu pentru mulți, din multe puncte de vedere. Atât pentru modul în care-și îndeplinește rolul de tată, pentru cariera lui, cât și pentru felul frumos în care a evoluat. Cântărețul ascunde o poveste de viață impresionantă, marcată suișuri și de coborâșuri.

cine-este-connect-r-2cine-este-connect-r-2

Cine este Connect-R. Connect-R s-a născut pe data de 9 iunie 1982, în București. Numele lui real este Ștefan Relu Mihalache. A fost elev la școala nr. 171 „Petre Ispirescu' și a debutat în cariera de dansator la vârsta de 8 anișori. La 15 ani, artistul și-a descoperit o mare pasiune, hip-hop-ul. Prima dată când a pășit într-un studio a fost în anul 1997, atunci când și-a înregistrat melodia „Observ'.

Citește și: În ce relații sunt Shift și Connect-R, după participarea la Asia Express

Citește și: Cum arată acum Diana Georgescu, fosta iubită a lui Connect-R.A apărut la Căsătoriți pe nevăzute

Citește și: Iubitul artistei Carmen de la Sălciua, condamnat penal.Ce pedeapsă a primit după ce a fost prins băut la volan

Citește și: Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, are atacuri de panică la un an de la moartea actorului:„Se obisnuiește foarte greu'

Cine este Connect-R

Cine este Connect-R. De atunci, cariera lui Connect-R a fost într-o continuă evoluție. În 1999, el a scos piesa „Operație pe suflet deschis', ce s-a bucurat de un mare succes. Prima colaborare semnficativă pentru el a fost pentru piesa „Fără nume' a celebrei trupe R.A.C.L.A. În 2006, el a fost primul rapper care a evoluat pe scena unui mare concurs, Eurovision. Patru ani mai târziu, a concurat la Selecția Națională pentru Eurovision împreună cu Anda Adam cu piesa „Surrender'. Tot atunci a câștigat și premiul „Best Song' la RMA și a pus bazele casei de producții Rappin On Production. Acestea sunt doar unele dintre realizările lui.

Deși Connect-R și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă de când era mic, el a absolvit un liceu cu specializarea de tinichigiu auto. I-a respectat astfel dorința tatălui său, care voia ca să aibă o meserie.

„Tata a vrut musai să am o meserie. De asta am diploma de tinichigiu vopsitor auto', a povestit Connect-R în urmă cu ceva vreme, conform spynews.ro.

Connect-R: „Mi-a fost foame foarte mult timp'

Cine este Connect-R. Până a ajunge la succesul de astăzi, Connect-R a cunoscut viața cu bune și cu rele. În urmă cu ceva timp, el a povestit că a simțit, din păcate, ce înseamnă să îți fie foame. Trăia de pe o zi pe alta, dar oricât de greu i-a fost, nu a renunțat la visul lui de a ajunge artist.

„Încă mă mai construiesc și cred că asta o să fac toată viața, dar sunt cumva într-un punct în care nu mai este foame, ceea ce este minunat, pentru că… Nu vreau să sune așa, ca o povestea de-asta foarte tristă, însă cumva, mie mi-a fost foame foarte mult timp, literalmente.

Adică mă gândeam ce fac, ce mănânc mâine și cumva mă bucur că pot să fac fix ce-mi place din toate punctele de vedere. Și muzical și în viața de zi cu zi fac 90% ceea ce simt. 10% este diplomația care cumva trebuie să existe, bunul simț și așa mai departe. Fac partea din înfrânarea ta.', a spus Connect-R în podcast-ul Laurei Giurcanu.

„Mă îmbrăcam cel mai ieftin posibil'

Cine este Connect-R. În cadrul podcast-ului de pe YouTube, Connect-R a povestit că, în tinerețe, se îmbrăca cu cele mai ieftine haine. Pentru că a vrut mereu să aibă un look deosebit, la fel ca al starurilor de peste Ocean, el făcea diverse improvizații.

„Mă îmbrăcam cel mai ieftin posibil. Luam ciorapi de la mama, dresuri, tăiam cracul și rămânea doar banda aceea. Luam boxeri din piață și le tăiam cu lama eticheta și o coseam pe banda elastică de la ciorap și îmi făceam practic ciorap de cap, cum purtau negrii.

Mă întreba lumea: 'De unde o ai?' și le ziceam: 'Mi-a trimis-o cineva, nu pot să spun'. Îmi cumpăram trei patru perechi de adidași, erau gen 10 lei acum, doar că aveau 4 dungi și cu aceeași lamă tăiam o dungă. În fiecare weekend aveam adidași noi', mai spunea vedeta.

Connect-R a fost vânzător de ziare

Cine este Connect-R. Chiar și în perioada în care Connect-R scosese piesa cu formația R.A.C.L.A, artistul o ducea foarte greu. A povestit cum, în fiecare dimineață, la ora 04:00, ieșea în stradă să vândă ziare. A făcut asta timp de patru ani, în intersecție.

„Eram prinț și cerșetor. Dimineața la 4 îmi luam ziarele. Am fost 'ziarist', am fost om de presă! Am vândut ziare trei ani și ceva, aproape 4 ani, în intersecție. În același timp aveam clip pe Atomic TV cu Racla.

Am vândut ziare, eram profesionist, serios. Doamne, ce flow aveam! Eram pe flow și oamenilor le era drag de mine. Pe jumătate de cap aveam dreaduri și jumătate era desfăcut. Cu ochelari de soare, geacă, bocanci. Era mega fresh! Aveam un talent… Jur că iubeam ce făceam!', a mai mărturisit el.

Artistul suferă de o boală greală, încă din copilărie

Cine este Connect-R. Deși acum are mii de fani în toată țara, puțini știu că artistul suferă de o boală grea din copilărie. Connect-R a fost invitat la „Vorbește lumea' de pe Pro TV, în urmă cu ceva timp, alături de mama lui, iar femeia a făcut o dezvăluire cutremurătoare. Aceasta a povestit că solistul se confruntă cu hepatita încă de la o vârstă fragedă.

„Am fost la Govora când el avea 5 ani. Ieșise niște bebeluși (n.r. păpuși) fata cu băiatul și în București nu am găsit, Maria, fiica mea, era mică și îi promisesem că-i cumpăr, că plângea la grădiniță. Într-un final am găsit acolo.

El având hepatită rămăsese acasă întrerupt un an. De necaz că nu putea să iasă afară cu băieții, că i-am spus că stea cu sora lui, a luat foarfeca și le-a tăiat capul păpușilor. Când am ieșit din lift auzeam plânsete', a povestit mama lui Connect-R în cadrul emisiunii TV.

Fostul concurent de la Asia Express a trecut printr-un divorț

Cine este Connect-R. Connect-R a avut de-a lungul timpului mai multe iubite. Doar cu una dintre ele a ajuns, însă, în fața altarului, în 2013. Artistul a fost căsătorit cu Misha. Cei doi au împreună o fetiță superbă, pe nume Maya Mihalache. Aceștia au divorțat însă după cinci ani de căsnicie. Cu toate astea, continuă să păstreze o relație civilizată, de respect, și își cresc armonios copilul.

„Mihai Morar: Căsnicia pentru tine a fost o cutie?

Connect-R: Căsnicia pentru mine a fost, din păcate, un alt element exterior pe care eu am considerat că o să mă împlinească. Dar, nu aia te împlinește. Nici aia nu te împlinește. Revin la Hristos.

Connect-R: Îl întreabă un nene pe Hriston: ‘Învățătorule, soția mea a mai avut înaintea mea 3 căsătorii, dar acum e cu mine. Dacă moare cu mine, în Ceruri, nu este a mea?. Hristos îi spune, dezamăgitor pentru el: ‘Nu. În Ceruri nu o să fim decât frați și surori, nu există conceptul ăsta.’, spunea Connect-R despre căsnicie în podcast-ul lui Mihai Morar.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton