Cine este Claudiu Ionuț Porcaru de la Puterea dragostei. Are o poveste de viață impresionantă

 Raiciu Adriana
.

Cine este Claudiu Ionuț Porcaru de la Puterea dragostei. Noul concurent de la emisiunea de la Kanal D are o poveste de viață absolut impresionantă. Și-a pierdut tatăl la vârsta de 8 ani, iar de 4 ani locuiește cu mama și cu sora sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Claudiu Ionuț Porcaru de la Puterea dragostei. S-a născut la Iași și are doar 23 de ani. A decis să pășească în emisiunea de la Kanal D pentru a-și găsi jumătatea.

claudiu-porcaruclaudiu-porcaru

Însă, noul concurent de la Puterea dragostei are o poveste de viață absolut impresionantă.

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Primele imagini cu cei doi

Citește și: Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei în adolescență, înainte de operațiile estetice. E cu totul alt om!

Citește și: Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu continuă! Asistenta implicată îl acuză pe Alex Ashraf:„Mi-a băgat mâna în gât’

Citește și: Viviana Sposub, totul despre relația cu Andreea Bălan și fetițele lui George Burcea:„Sunt dată în judecată pentru că mă folosesc de imaginea copiilor’

Cine este Claudiu Ionuț Porcaru de la Puterea dragostei

Cine este Claudiu Ionuț Porcaru de la Puterea dragostei. Noul concurent a decis să pășească în casa Puterea dragostei pentru că își dorește să-și găsească jumătatea. Este născut în data de 27 decembrie 1997 și vine din Iași.

Când avea doar patru ani, părinții lui au divorțat și a locuit alături de mama și sora sa. Însă, la vârsta de opt ani, Claudiu Ionuț Porcaru de la Puterea dragostei și-a pierdut tatăl.

Viața l-a învățat să lupte și să treacă peste orice problemă. Decis să își facă o familie alături de o domnișoară, tânărul de 23 de ani a decis să participe la Puterea dragostei. Își dorește ca partenera de viață să îi fie fidelă, întrucât își dorește ceva serios.

Am venit la Puterea Dragostei nu pentru a cuceri, ci pentru a găsi perechea potrivită pentru mine.Îmi doresc să ne cunoaștem treptat și dacă există atracție fizică, vreau sa construim ceva împreună.', a spus Claudiu Porcaru.

Ultima relație a lui Claudiu Ionuț Porcaru a fost în urmă cu 5 ani, iar de atunci nu a mai avut nimic serios.

„Am venit aici să lupt și dacă va fi vreo fată de care îmi va plăcea, voi lupta până la capăt', a adăugat concurentul, noteaza WOWbiz.

Câștigătoarea sezonului 3 este Alexandra

Marea câștigătoare a sezonului 3 Puterea dragostei este Alexandra Bacoșcă-Bică, tânăra din Vaslui care a pășit în emisiune pentru a forma o relație.

Printre lacrimi, în finala emisiunii de la Kanal D, concurenta a făcut primele declarații.

„Mulțumesc din suflet! Vă mulțumesc dragilor pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine, indiferent pentru toate prostioarele pe care le-am făcut acolo. Ați rămas cu mine până la final. Vă mulțumesc, domnișoara Cristina', a spus Alexandra, în marea finală de la Puterea dragostei.

sursă foto- Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton