Cine este cel mai bine plătit artist din România, în 2023

 Raiciu Adriana
.

Cine este cel mai bine plătit artist din România, în 2023. Inna, Smiley, Loredana Groza sunt doar câteva nume puternice din industria muzicală din țara noastră. Cât cer, însă, artiștii pentru o oră de concert LIVE, în anul 2023. Suma pe care o încasează pentru un eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pe mulți îi cunoaștem de pe vremea când aveam o vârstă fragedă și îi auzeam deseori la radio sau îi vedeam pe micile ecrane. Pe alții, însă, am reușit să-i descoperim cu timpul și am rămas fideli muzicii lor chiar și până în ziua de astăzi. Un lucru este cert: ne place să ascultăm muzică, fie că suntem acasă, la birou, în timp ce ne aflăm într-un mijloc de transport în comun sau în mașină.

antoniaantonia

În timp ce mulți ascultători se rezumă la a asculta diferite piese înregistrate în studio și publicate pe platformele destinate promovării, anumite persoane preferă să se bucure de o experiență LIVE. Astfel, pentru că iarna a trecut și urmează perioada concertelor, artiștii sunt pregătiți pentru a oferi momente de neuitat în cadrul evenimentelor private. De reținut, însă, că banii ceruți pentru un singur concert nu sunt deloc puțini. Iată cu cât sunt plătiți cântăreții din țara noastră.

Citește și: Oreste și soția lui s-au înșelat reciproc, în cei 27 de ani de căsnicie: „Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine…. Cum au trecut peste infidelitate

Citește și:„Fericită lângă un bărbat puternic. Anamaria Prodan, ipostază romantică alături de noul iubit. Cum s-au afișat de Valentines Day

Citește și: Claudia Pătrășcanu a lipsit de la procesul cu Bianca Drăgușanu: „Consider de-a dreptul jignitor…' Iubita lui Gabi Bădălău îi cere daune de 50.000 de euro

Citește și: Emily Burghelea și-a botezat fiul. Primele imagini de la marele eveniment

Cine este cel mai bine plătit artist din România

Ei bine, cel mai bine plătit artist din România este INNA. Artista cere pentru 40-45 de minute între 17.000 și 19.000 de euro, plus TVA, pe lângă cheltuielile pentru transport, scrie Presshub.

De asemenea, nici Loredana Groza nu se lasă mai prejos. Pentru un concert de 45 de minute, pe care îl susține alături de trupa sa, artista cere 15.000 de euro plus TVA. Și cei de la Carla’s Dreams primesc aceeași sumă de bani pentru mai puțin de o oră de muzică.

Pentru un show de 40 de minute, Delia primește 12.500 de euro, iar pentru 60 de minute, 15.000 de euro. Și Smiley este tot prin această zonă. Mai exact, iubitul Ginei Pistol cere 12.000 de euro + TVA pentru un concert de 45-60 de minute. De asemenea, acesta mai are și alte cerințe, transport, 7.5 Lei/km + TVA, cazare la hotel de minimum 4*.

Organizatorii vor fi nevoiți să plătească suma de 12.000 de euro, dacă vor să o aducă pe Andra să cânte. Cei de la The Motans, Theo Rose, Irina Rimes și Paraziții cer tot pentru 45 de minute suma de 10.000 de euro.

Cât cer Holograf, Connect-R și Vunk pentru un concert

Trupa Holograf primește 10.000 de euro pentru un concert de o oră + costuri transport de minimum 1 €/km + TVA și cazare: 6 single cu pat matrimonial și 2 duble twin, în hotel de minimum 4 stele. Connect-R, în schimb, cere 8.000 de euro de la primării, pentru a cânta la evenimente locale. Plus mese și protocol la scenă pentru 12 persoane.

Vunk va primi pentru un concert de 60 de minute 7.500 de euro + diurnă de 220 € + TVA.

Andreea Bălan și Puya au același preț

Andreea Bălan, Puya, Minelli și Mina vor primi câte 4.500 de euro pentru fiecare concert susținut. În schimb, Antonia cere 5.500 de euro pentru un 60 de minute, iar partenerul ei, Alex Velea, 4.400 de euro.

Lidia Buble primește și ea tot 5.500 de euro pentru mai puțin de o oră de concert LIVE. Și Grasu XXL cântă pentru aceeași sumă, dar timp de 45 de minute.

Există, însă, și artiști ceva mai ieftini. Adda, Sore, Speak și Ștefania vor cânta pentru 3.500 de euro.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton