Cine este Catrinela Cursaru de la Insula Iubirii: "Sunt într-o relație deschisă"

 Raiciu Adriana
.

Cine este Catrinela Cursaru de la Insula Iubirii. Catrinela Cursaru sau Katy, așa cum preferă să i se spună, a venit la Insula Iubrii însoțită de partenerul ei, Ionuț Bârlădeanu. Cei doi vor să-și testeze relația și sunt curioși să vadă dacă vor cădea în plasa ispitelor. Iată cu ce se ocupă noua concurentă de la emisiunea Insula Iubirii, dar și ce se știe despre ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Catrinela Cursaru de la Insula Iubirii. Celia și Bogdan s-au logodit la Insula Iubirii și au decis să plece de pe insulă. Astfel, în locul îndrăgitului cuplu a venit un altul. Cei doi îndrăgostiți care au pășit în emisiune sunt Catrinel Cursaru și Ionuț Bârlădeanu. Sunt împreună de aproape șase ani și au o relație deschisă.

ionut-barladeanu-insula-2ionut-barladeanu-insula-2

Cine este Catrinela Cursaru de la Insula Iubirii. Deși diferența de vârstă dintre ei este de 13 de ani, aceștia nu au ținut cont de asta și au decis să-și acorde o șansă. Acum sunt pregătiți pentru noi provocări și vor să vadă dacă relația lor este bine sudată. La puțin timp după intrarea lor în competiție, mulți s-au întrebat cine este Catrinela Cursaru și cu ce se ocupă. Iată primele informații despre ea!

Citește și: Un nou cuplu vine la Insula Iubirii, după ce au plecat Bogdan și Celia:”O experienţă interesantă”

Citește și: Bogdan Ionescu, atac dur la adresa Ceraselei de la Insula Iubirii:”Nu ai respect. Dacă erai femeia mea… „

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin:Merg la ea în vizită pentru…/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Pellea, mesaj emoționant în memoria tatălui său, Amza Pellea:Dorul mă arde zi de zi

Cine este Catrinela Cursaru de la Insula Iubirii 

Katy sau Catrinela Cursaru, pe numele său real, este din Ialomița și are 32 de ani. Formează o relație cu Ionuț Bârlădeanu de aproape șase ani și sunt extrem de fericiți împreună. Pe lângă faptul că formează o echipă în tot restul timpului, cei doi îndrăgostiți lucrează și în același loc, la un bar.

„Mă numesc Kay, am 32 de ani, am o relație de 6 ani cu domnul de aici', se prezintă Katry la casting.

Catrinela Cursaru de la Insula Iubirii a acceptat propunerea de a participa la Insula Iubrii pentru a-și testa relația și pentru a vedea dacă Ionuț este potrivit pentru ea.

„Eu m-am întrebat mereu de ce m-am îndrăgostit de el, a fost însurat, e bătrân. Ce ai văzut la el?', se întreabă Katy.

Totodată, noua concurentă de la Insula Iubirii a ținut să sublinieze faptul că are o relație deschisă.  „Suntem într-o relație foarte deschisă', declară amândoi.

Rămâne de văzut dacă unul dintre ei va ceda în fața ispitelor și dacă relația lor va trece testul sau îl va pica.

Program Insula Iubirii, sezonul 6

Show-ul incendiar, filmat pe Coconut Island, va fi difuzat pe micile ecrane în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, pe postul TV. Așadar, telespectatorii își vor putea urmări emisiunea preferată de două ori pe săptămână.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii. Acestea au pornit într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

sursă foto- Captură de ecran, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton