Cine este Cătălina Ruja, de la „Mireasa”. Are 19 ani și este cea mai tânără concurentă/ GALERIE FOTO

 Lupescu Anca
.

Cătălina Ruja vine din Calarasi, are 19 ani și este mezina grupului. Anul trecut a absolvit Liceul Veterinar, fiind o iubitoare de animale încă din copilărie.

61373116_882170958799559_8705117218217656320_o61373116_882170958799559_8705117218217656320_o

Citește și: Cine este Andra Nicolin, concurenta de la „Mireasa”. Este pasionată de gastronomie și vrea să-și deschidă un restaurant/ GALERIE FOTO

Cătălina se implică activ în comunitatea din care face parte, făcând parte din mai multe asociații de tineret și nu numai. Deși poate părea copilăroasă, știe foarte bine ce își dorește în viață și este pregătită să lupte pentru a-și atinge țelurile.  

Citește și: Cine este Alexa Trăilă, de la emisiunea „Mireasa'. Are 22 de ani și este nail artist|GALERIE FOTO

Cătălina Ruja are doar 19 ani, dar spune că este pregătită să se mărite. Speră să găsească un bărbat potrivit cu ea și nu exclude să plece din emisiune în postura de viitoare mireasă. 

„Sunt pregătită pentru orice. Dacă găsesc persoana potrivită pentru mine sunt pregătită și pentru căsătorie. Am zis că pot să încerc și că e o experiență pentru mine și sper să fie o experiență potrivită pentru mine', a declarat tânăra.

Citește și: Cine este Ella Stoleriu de la Mireasa și de ce s-a înscris la show-ul de la Antena 1. La ce emisiune a mai participat, în trecut

Premiile din această ediție sunt, substanțiale. Producătorii pun la bătaie un premiu a cărui valoare se ridică la 40.000 de euro, precum și o nuntă pentru cuplul care reușește să reziste până la final.

Citește și: Cum și-a cunoscut soțul Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii Mireasa. Acesta a cucerit-o cu greu: ‘Mi-a trimis un buchet imens de flori…’

În trecut, emisiunea se numea „Mireasă pentru fiul meu’, ediții în care existau două case, una dedicată bărbaților și una femeilor.

Acest nou format este prezentat de către Diana Dumitrescu va avea doar o singură casă în care toți participanții vor locui.

„Aștept cu nerăbdare și, trebuie sã recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa. Pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată.

Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni.

Sunt mai pline de viață, autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat’, spune prezentatoarea emisiunii, Diana Dumitrescu.
 


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton