Cine este Bogdan Ioniță, jurat al emisiunii Splash, vedete la apă! Are o relație apropiată cu Vica Blochina

 Lăstun Ana Maria
.

Cine este Bogdan Ioniță, jurat al emisiuii Splash, vedete la apă!. Alături de Iulia Albu, Nea Mărin și Jean de la Craiova, „Bobo' va nota săriturile concurenților și se descrie ca fiind cel mai exigent dintre membrii juriului, mai ales că el se va uita îndeaproape la tehnica participanților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Ioniță, fost antrenor în sezonul trecul al emisiunii Splash, vedete la apă, a primit rolul de jurat! Sportivul li se va alătura Iuliei Albu, lui Nea Mărin și lui Jean de la Craiova și mărturisește că va juriza concurenții din punct de vedere tehnic, iar experiența sa din domeniu îl va ajuta să fie… cel mai exigent dintre cei de la masa juriului!

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, concurentă la Splash, vedete la apă!: „A fost o experiență…”

Citește și: Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la Splash! Vedete la apă

Citește și: Cine sunt cei 12 concurenți de la „Splash! Vedete la apă'. Când începe show-ul de la Antena 1

Citește și: Alina Pușcaș s-a accidentat la „Splash! Vedete la Apă’:„Au apărut vânătăile’

„Bobo', Bogdan Ioniță, este pregătit să noteze concurenții din punct de vedere tehnic, în timp ce colegii săi vor fi atenți la impresia artistică. Mai mult decât atât, Bogdan Ioniță a ajutat numeroase vedete să își depășească teama de înălțime în ultimul sezon al emisiunii Splash, vedete la apă, care s-a difuzat în urmă cu ani buni.

cine-este-bogdan-ionita-splash-vedete-la-apa-4cine-este-bogdan-ionita-splash-vedete-la-apa-4

Bogdan Ioniță, cel mai nou jurat de la Splash, Vedete la Apă!

'O să pun în aplicare regulile de la sărituri în apă: cei care le vor face corect din punct de vedere tehnic, care se vor desprinde de platformă și vor face o intrare în apă foarte bună, cei care vor avea o ținută adecvată și echilibru, vor primi note mari', a declarat Bogdan „Bobo' Ioniță, unul dintre jurații Splash, vedete la apă.

Mai mult decât atât, pe lângă Bogdan Ioniță, Iulia Albu, Nea Mărin și Jean de la Craiova, și Paula Chirilă și Romică Țociu s-au alăturat echipei emisiunii de la Antena 1. Cei doi vor sta cu ochii pe concurenți și vor asigura voia bună, în timp ce Ramona Olaru, Răzvan Fodor și Anna Lesko vor prezenta Splash, vedete la apă.

Cine e Bogdan Ioniță de la Splash, vedete la apă și ce legătură secretă are cu Vica Blochina

Vica Blochina, fostă concurentă la emisiunea de la Antena 1, s-a declarat de-a dreptul cucerită de Bogdan Ioniță care, la momentul respectiv, era antrenor. Blondina a recunoscut că datorită lui și-a depășit teama de înălțimi și a recunoscut că Bogdan Ioniță de la Splash, vedete la apă, l-a învățat pe fiul său să înoate!

Bobo este un foarte bun psiholog, știe să-ți dea curaj și, bineînțeles, îmi place mult cum arată. De ce să vă mint, e frumos rău. Îmi este foarte frică de înălțime, eu nici pe balcon nu ies. Mă apucă panica și îmi vine să plâng de frică. De aceea, la un moment dat, m-am gândit serios să renunț, nu știam ce să mai inventez ca să nu mai vin', a declara Vica Blochina pentru Click, la momentul respectiv.

Sursa FOTO: Antena 1 & Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton