Cine este Bogdan, concurent la Insula Iubirii. E masterand

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Bogdan, concurent la Insula Iubirii. A mai rămas foarte puțin timp până ce la Antena 1 va fi difuzat noul sezon Insula Iubirii, cel cu numărul 6. Sute de concurenți entuziasmați și curajoși s-au înscris la casting, însă doar 10 dintre ei au avut norocul să treacă mai departe. Printre aceștia se numără și Bogdan, iubitul Priscillei. Iată tot ce nu știi despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Bogdan, concurent la Insula Iubirii. Insula Iubirii e una dintre cele mai apreciate emisiuni de la Antena 1. Și pentru acest sezon, la fel ca în edițiile anterioare, la casting s-au înscris sute de tineri. Dornici să-și testeze relațiile, 10 dintre ei au trecut mai departe și au ajuns în frumoasa Thailanda. Acolo, ei vor conviețui vreme de 21 de zile alături de cele mai tari ispite.

bogdan-insula-iubirii-1bogdan-insula-iubirii-1

Cine este Bogdan, concurent la Insula Iubirii. În total, cinci cupluri au trecut de casting-ul de la Insula Iubirii. Printre perechipe norocoase se numără și cea formată din Bogdan și iubita lui, Priscila. Au luat decizia de a se înscrie în cadrul emisiunii prezentate de Radu Vâlcan din dorința de a vedea cât de sigură e relația lor.

Citește și: Cine este Cătălin Dumitrescu, ispită la Insula Iubirii.A fost concurent la Exatlon

Citește și: Cine este Antonela Pătruț, ispita de la Insula Iubirii.A fost la Acces Direct

Citește și: De ce boală suferă Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith:”Aveam în mână şuviţe întregi de păr”

Citește și: Andreea Mantea, declarații neașteptate despre viața amoroasă:„Orice femeie are nevoie de o relație toxică'

Cine este Bogdan, concurent la Insula Iubirii

Cine este Bogdan, concurent la Insula Iubirii. Așadar, Bogdan e unul dintre concurenții de la Insula Iubirii 6. Concurentul, pe numele lui complet, Bogdan Atinge, are 23 de ani și e mai mare cu un an decât iubita lui, Priscilla. Tânărul e masterand în în Managementul Afacerilor. Partenera lui e studentă la Medicină.

Bogdan și partenera lui, Priscilla, formează un cuplu de peste doi ani. Gelozia este cea care i-a făcut să participe în noul sezon Insula Iubirii, filmat tot în frumoasa Thailanda.

„Priscilla (22 de ani), studentă la Medicină şi Bogdan (23 de ani), masterand în Managementul Afacerilor s-au înscris și ei la cel mai fierbinte reality show.

Au luat decizia din dorinţa de a vedea cât de solidă este relaţia lor. Tineri, la început de drum, dar împreună de mai bine de 2 ani, cei doi au mărturisit că gelozia ei este cea care i-a determinat să participe la Insula Iubirii. Dacă vor reuşi sau nu să îl treacă, rămâne de văzut', se arată în comunicatul de presă de la Antena 1.

Bogdan, concurentul de la Insula Iubirii, e masterand

Cine este Bogdan, concurent la Insula Iubirii. În cadrul fimulețului de prezentare de la Insula Iubirii, Bogdan se arată destul de sigur pe relația lor. Tânărul nu crede că vreo ispită ar putea să le afecteze relația și e de părere că va face față cu brio tuturor tentațiilor de pe insulă.

„Nu cred că vreo ispită ar putea să ne afecteze relația. Eu cred că o să fac față cu brio tentațiilor', a spus Bogdan, concurentul de la Insula Iubirii.

Bogdan și Priscilla de la Insula Iubirii sunt împreună de peste 2 ani

Cine este Bogdan, concurent la Insula Iubirii. Potrivit datelor afișat de Bogdan pe rețelele de socializare, porecla concurentului de la Insula Iubirii este Boghy. El și iubita lui, Priscilla, par nedezlipiți, mergând împreună și la sala de sport.

Bogdan, unul dintre concurenții de la Insula Iubirii 6, pare că adoră călătoriile. Conform pozelor postate în mediul online, el a ajuns în mai multe destinații superbe din țară, dar și de peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase locuri vizitate până acum e marele Las Vegas. Tânărul e urmărit pe Instagram de peste 1.000 de internauți.

Cine sunt ispitele de la Insula Iubirii, sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruț, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel MihaiMarco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sursă foto: Comunicat de presă Antena 1, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton