Cine este bărbatul care a făcut-o celebră pe Bianca Drăgușanu: „În momentul în care am fost văzută la brațul lui...”

 Martin Lorena
.

Cine este, de fapt, bărbatul care a făcut-o celebră pe Bianca Drăgușanu. Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a oferit recent un interviu în cadrul căruia a vorbit despre începuturile carierei sale. Cu toate că acum are un nume bine definit, în urmă cu câțiva ani devenea celebră cu ajutorul unui bărbat cunoscut!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu se află de mult timp în atenția presei, atât datorită imaginii sale impecabile, cât și a caracterului său puternic. Vedeta, chiar dacă în prezent are un nume bine definit, în urmă cu câțiva ani, era doar o blondină la brațul unui bărbat celebru. În cadrul unui interviu, ea a spus cine este omul care a adus-o în lumina reflectoarelor.

Bianca-Dragusanu-Adi-Cristea-1Bianca-Dragusanu-Adi-Cristea-1

Aceasta a recunoscut că a avut parte de ajutorul unui bărbat celebru pentru a deveni cunoscută. Iată despre cine este vorba!

Citește și: Una dintre fetele aflate la petrecerea lui Gabi Bădălău o acuză pe Bianca Drăgușanu că a bătut-o cu bâta de baseball: „Mi-a spart capul’

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacția dură la adresa lui Găbi Bădălău, după petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam: „Mizeriile lui…’

Citește și: Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta

Citește și: De ce a plâns Maria Ciobanu la prima petrecere de la întoarcerea în România:Îi mulțumesc lui Dumnezeu că…

Cine este, de fapt, bărbatul care a făcut-o celebră pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a intrat în atenția presei atunci când a apărut alături de Cătălin Botezatu. Până în acel moment, ea fusese prezentă în emisiunea „Din Dragoste cu Mircea Radu', însă nu a prezentat un interes pentru publicul larg. Ulterior, aceasta a lucrat ca asistentă TV în show-ul lui Dan Capatos, însă adevăratul succes l-a obținut odată cu porecla „Blonda lui Bote'.

„Fără doar sau poate, omul care m-a adus pe mine în punctul acela să apar în prezența publicului a fost Cătălin Botezatu. Eu am devenit o Bianca în momentul în care am fost văzută la brațul lui. El a fost omul care m-a adus în fața presei!', a spus diva pentru CANCAN.

Aceasta a vorbit și despre viața sa amoroasă. Vedeta susține că nu se consideră o persoană ghinionistă atunci când vine vorba de dragoste, iar viața a învățat-o că atunci când nici măcar iubirea nu este veșnică.

„Eu nu consider că am ghinion în dragoste, eu consider că am ce vreau eu să am, când nu mă mai regăsesc, eu plec! Viața este ca o călătorie, nimic nu e pentru totdeauna. Nici dragostea nu e pentru totdeauna, nici nimic! Am avut momente în viața mea când credeam că este pentru totdeauna. Diamantele sunt pentru totdeauna!', a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu, despre relația cu fiica ei, Sofia

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica sa. Se pare că Sofia este un copil cu o personalitate puternică. Aceasta nu ascultă decât de mama sa atunci când este certată, diva fiind singura care are autoritate asupra ei. Blondina a subliniat faptul că nu a ascultat niciodată sfaturile primite din partea altor mame deoarece își dorește să își crească copilul ghidându-se după propriul instinct.

 „O și las să facă ce vrea, dar când e momentul să o cert sau să mă impun, eu sunt singura persoană de care ea ține cont. Nu ține cont de tatăl ei, de bunica ei, singurul om care o poate controla sunt eu. Și până la urmă, eu sunt genul de mamă pe care nu o interesează sfaturile, atâtea sfaturi mi-au venit și când am fost gravidă, și atâtea sfaturi îmi vin și acum de la mame de copii, singurele mame din univers, mamele astea perfecte, care vin ele să îmi spună mie cum să fiu mamă. „Fuck off, i dont fucking care!' Să îți crești copilul e ceva în instinct. Eu știu exact ce e mai bine pentru copilul meu!', a declarat ea pentru sursa citată.

Sofia susține că o cheamă Drăgușanu, deși numele ei este Slav

Fiica Biancăi Drăgușanu se mândrește cu numele mamei sale. Aceasta chiar și l-a asumat, iar atunci când se prezintă spune că o cheamă Drăgușanu, deși în acte este numită Slav.

„Se mândrește și o aud deseori spunând, mai vine curierul la ușă, mai lasă câte un pachet și spune: „Eu sunt Natalia Sofia Drăgușanu!„ Pe ea o cheamă Slav, dar ea spune că o cheamă Drăgușanu! „Eu sunt fetița Biancăi Drăgușanu!' E un fel de prezentare, eu cred că mama o învață. Peste tot pe unde merge se mândrește  cu chestia asta!', a mai spus diva.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton