Cine este bărbatul care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte cu Daniela Crudu

 Lupescu Anca
.

Daniela Crudu, celebra asistentă tv, a fost implicată de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, inclusiv într-un dosar despre prostituție. Vedeta a intrat în atenția presei mai ales în 2015, atunci când s-a aflat despre legătura ei cu afaceristul Ioan Neculaie, cel care a plătit 80.000 de euro pentru o noapte cu ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mai exact, Daniela Crudu af fi primit de la afacerist 10.000 de euro și un apartament în valoare de 70.000 de euro pentru a presta servicii sexuale.

La începutul anului 2015, numele lui Ioan Neculaie a apărut într-un dosar de prostituție și proxentism. La momentul respectiv, procurorii au interceptat anumite discuții telefonice în care omul de afaceri discuta cu Diana Gureșoaie, pentru ca aceasta să-i aducă și alte femei, pentru a întreține relații intime. Mai mult, Neculaie se pare că și-ar fi dorit numai persoane publice.

Citește și: Un fitness influencer a murit de COVID-19, la 33 de ani. Mesajul de pe patul de spital al lui Dmitriy Stuzhuk

În baza declarațiilor pe care le-a oferit la vremea respectivă, o întreagă rețea de prostituție a fost deconspirată. Se pare că partida de amor cu Daniela Crudu s-ar fi petrecut într-un avion privat și l-ar fi costat pe omul de afaceri nu mai puțin de 80.000 de euro.

Afaceristul avea fantezii sexuale ciudate

Potrivit informațiilor din presă, de la momentul respectiv, Neculaie avea fantezii tare ciudate. Acestuia îi plăcea tare mult să-și aștepte partenerele în pielea goală, însă deținea și un adevărat arsenal de jucării sexuale.

Citește și: Vasile Barani a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19.Interpretul de muzică populară avea 62 de ani

'Are acasa de la bici la catuse, pana la vibratoare. Ii plac chestiile porcoase si toata lumea stie ca vrea mereu in grup. Ii place sa fie dominat in pat, femeia sa faca totul, ea sa fie cea care initiaza actul. Este foarte pretentios, nu ii plac plinutele, dar nici slabanoagele. Cere poze inainte si le studiaza atent, de abia apoi negociaza', a declarat un apropiat al acestuia.

Despre Ioan Neculaie s-a spus de-a lungul timpului că a plătit oricât pentru o femeie și că a scos din buzunar și 10.000 de euro pe seară.

Daniela Crudu, snopită în bătaie de un fost iubit

Daniela Crudu a fost bătută de iubit și a ajuns la spital. De când a avut loc această situație neplăcută, vedeta s-a ferit de camerele video și nu a mai ieșit din casă. Recent, Daniela Crudu a fost surprinsă când pleca de la spital, iar aceasta era desfigurată.

Citește și: Monica Odagiu și Dan Bittman s-au despărțit la nici 6 luni de când s-au mutat împreună.Declarația care spune tot!

crudu_12crudu_12

Încă nu este clar motivul pentru care Seco Dubravko a bătut-o pe Daniela Crudu, deși sora acesteia crede că totul s-a întâmplat din cauza geloziei. După ce a fost victima violenței domestice, fosta asistentă TV nici nu mai vrea să audă de iubitul croat și s-a despărțit imediat de el.

Citește și: Mihaela Rădulescu, detalii neașteptate despre fiul ei, Ayan:„Descoperă iubirea, îmi povestește tot și mă topesc de drag’/ EXCLUSIV

Daniela Crudu nu a vrut să rămână internată în spital după ce a fost bătută, astfel că a ales să meargă acasă, unde se află în grija familiei. Vedeta i-a povestit lui Dan Capatos că iubitul ei a dat-o de mai multe ori cu capul de bordul mașinii și dacă nu fugea o omora.

În urma bătăii crunte, Daniela Crudu s-a ales cu piramida nazală fisurată și cu mai multe vânătăi la nivelul feței. Deși bruneta a încercat să se ascundă de ochii curioșilor, Daniela Crudu a fost fotografiată alături de sora ei când ieșeau din spital.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton