Cine este Augustin Viziru de la Survivor. "Toată viața mea mi s-a spus ce bun sunt și..."

 Oana Pantazi
.

Actorul Augustin Viziru se numără printre curajoșii de la Survivor 2020 care vor pleca în jungla dominicană, actorul fiind determinat să-și învingă oponenții și să plece acasă cu un premiu uriaș în bani.

În prima jumătate a acestui an, Kanal D va difuza reality show-ul SURVIVOR România 2020, format similar show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!, difuzat de Pro TV în urmă cu câțiva ani.

La Survivor România 2020 au acceptat provocarea de a-și testa limitele în jungla din Republica Dominicană nouă vedete, unele dintre ele cu experiență în reality show-urile extreme.

Astfel, la Survivor România 2020 merg cântăreaţa Ruby, actorul Augustin Viziru, sportivii Cezar Juratoni şi Asiana Peng, modelul Bogdan Vlădău, cântăreaţa Elena Ionescu, fotbalistul Mihai Onicaş, Cristina Şişcanu (soţia prezentatorului TV Mădălin Ionescu), cântăreţul Lino Golden şi actriţa Graţiela Teohari Duban (soţia actorului Andrei Duban).  

Augustin Viziru de la Survivor e campion național și balcanic la biliard

Actor carismatic, prezență plină de energie și umor în showbiz-ul autohton, Augustin Viziru surprinde de fiecare dată prin aparițiile sale. Publicul l-a putut urmări atât pe micul ecran,  în seriale, producții de lungmetraj și reality-show-uri, cât și pe marile ecrane. Augustin Viziru a avut și o îndelungată carieră sportivă, a practicat tenis până la vârstă de 17 ani, tot în acea perioada descoperind și competițiile de biliard.

Are în palmares și titluri de campion național și balcanic și e recunoscut ca unul dintre cei mai buni jucători profesioniști de biliard din România. Provine, de altfel, dintr-o familie de sportivi, mentor fiindu-i chiar bunicul său, Gheorghe Viziru, valoros jucător de tenis și cel care i-a antrenat pe legendarii Ion Țiriac și Ilie Năstase. 

Îmi doresc să mă descopăr pe mine, Survivor România e mai mult decât un show de televiziune, sunt sigur că o astfel de competiție scoate ce mai bun sau ce e mai rău din tine. Te obligă să te adaptezi, să faci conexiuni, să te autodepășești, să devii mai inteligent. Toată viața mea mi s-a spus ce bun sunt și ce talentat sunt, și am crezut că e suficient, nu a trebuit să mă lupt să obțin ceva. Acum realizez că trebuie să fac niște eforturi și vreau să văd cât de departe pot merge, spune Augustin Viziru despre participarea la Survivor Romania. 

Foto: Instagram

Augustin-Viziru-survivorAugustin-Viziru-survivor
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton