Cine este Antonella Roccuzzo, soția lui Lionel Messi. A urmat o carieră în modelling

 Dumitrache Laura
.

Cine este Antonella Roccuzzo, soția lui Lionel Messi. Unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea fotbalului internațional sunt Lionel Messi și Antonella Roccuzzo. Cei doi sunt căsătoriți din 2017 și au împreună trei băieți, Mateo, Thiago și Ciro. Messi este cunoscut de întreaga lume, dar puțini sunt cei care o cunosc pe soția acestuia. Antonella este de profesie fotomodel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Antonella Roccuzzo, soția lui Lionel Messi. Antonella Roccuzzo și Lionel Messi se cunosc din copilăria, iar iubirea lor este una extrem de puternică. Povestea lor de dragoste pare desprinsă parcă din filme. În vreme ce capitanul Argentinei este întotdeauna în centrul atenției, Antonela preferă să fie mai discretă.

messi si antonellamessi si antonella

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo se cunosc din copilărie, de la vârsta de 10 ani, dar relația lor amoroasă a început în 2007. Vărul Antonellei le-a făcut cunoștință, iar de atunci, cei doi au păstrat legătura. Până să se reîntâlnească, Messi și Antonella au fost implicați în alte relații.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Messi și soția lui, Antonella Roccuzzo.Se cunosc din copilărie și au trei copii

Citește și:Cum a sărbătorit Messi victoria Argentinei pe stadion, alături de soție și copii:„În sfârșit, ești campion mondial. Știm cât de mult ai suferit atâția ani'

Citește și:Oana Roman, mesaj emoționant pentru Marius Elisei, după 10 ani de relație:”Suntem sănătoși și avem un copil reușit”

Citește și:Petrică și Ela de la Mireasa vor deveni părinți:”Dumnezeu ne-a răsplătit”. Primele imagini cu burtica de gravidă

Cine este Antonella Roccuzzo, soția lui Lionel Messi

Lionel Messi trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui, atât pe plan profesional, cât și personal. Duminică, Argentina a câștigat Cupa Mondială din Qatar, iar Messi și-a îndeplinit marele vis. Dincolo de cariera de succes, Lionel Messi are o familie minunată. Este căsătorit cu Antonella Roccuzzo din 2017, iar împreună au trei copii. Antonella este născută pe 26 februarie 1988 în Rosarie, Argentina, și este de profesie fotomodel.

Tatăl ei a lucrat ca bancher în timp ce mama sa, Patricia, a rămas acasă pentru a-și crește cele trei fiicei, Antonella și pe cele două surori, Carla și Paula. Antonella a studiat medicina dentară la universitate, iar inițial era pregătită să devină dentist, dar a decis să urmeze o carieră în modelling.

Antonella Roccuzzo și Lionel Messi s-au căsătorit după zece ani de relație

Cine este Antonella Roccuzzo, soția lui Lionel Messi. Înainte de a forma un cuplu cu Messi, Antonella a avut un iubit pe care l-a părăsit pentru a-l căuta pe celebrul fotbalist. După 10 ani de relație, Messi și Antonella s-au căsătorit religios, iar petrecerea a fost una grandioasă.

Evenimentul a avut loc în orașul lor natal din Argentina și au participat 250 de invitați. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în 2012, când a venit pe lume Thiago. A urmat Mateo, născut în 2015, iar în 2018, a venit pe lume Ciro. „Ne-am întâlnit pentru a sărbători Ziua Prieteneiei, pe 20 iulie. Atunci a fost când am aflat că ea și Leo ieșeau împreună. Ne-am întâlnit așa cum o făceam întotdeauna și ea la un moment dat a scos un telefon de ultimă generație pe care Leo i-l făcuse cadou. Ea nu a spus nimic altceva, dar noi toți ne-am gândit că cei doi au început să se întâlnească', spunea unul dintre apropiații Antonellei, în urmă cu ceva timp, potrivit prosport.ro.

Antonela Roccuzzo l-a făcut să plângă pe Lionel Messi

Argentina a câștigat Cupa Mondială, iar Antonella Roccuzzo l-a făcut să plângă pe Lionel Messi după ce a postat un mesaj emoționant. Fericită, la scurt timp după meci, Antonella a postat pe Instagram un mesaj absolut emoționant cu decarul argentinian sărutând trofeul. În dreptul imaginii, fotomodelul a scris: 'Campionul meu!'!

Ulterior, Lionel Messi i-a mulțumit public soției sale, dar și familiei și fanilor pentru susținerea lor. 'Mulțumesc foarte mult soției mele, familiei mele, tuturor celor care mă susțin și, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi. Sunt fericit și emoționat', au fost cuvintele lui Lionel Messi, care apoi a vorbit și despre Naționala 'pumelor'. 'Demonstrăm încă o dată că noi, argentinienii atunci când luptăm împreună și suntem uniți, suntem capabili să realizăm ceea ce ne-am propus. Meritul aparține acestui grup, care este deasupra individualităților, este forța tuturor luptei pentru același vis care a fost și visul tuturor argentinienilor…', a spus Lionel Messi pe adresa de socializare, la scurt timp după partida cu Franța.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton