Cine este Andrei Samoil de la Visuri la cheie. A făcut o călătorie inițiatică

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Andrei Samoil, noul arhitect de la Visuri la Cheie 2022. Bucurie mare pentru fanii emisiunii Visuri la cheie. PRO TV a anunțat oficial, miercuri, 4 mai, că au început deja filmările pentru noul sezon, cel cu numărul 9. Telespectatorii vor avea parte de o surpriză, pentru că echipei i se alătură noi arhitecți. Printre aceștia se numără și Andrei Samoil. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Samoil, noul arhitect de la Visuri la cheie 2022. Visuri la cheie, sezonul 9, vine cu noi surprize, atât pentru telespectatori, cât și pentru cei a căror visuri vor fi îndeplinite. În noul sezon, Dragoș Bucur și echipa lui vor avea noi colegi. Trei arhitecți sunt pregătiți să se alăture acestei formule de succes, iar filmările pentru ediții au început deja.

andrei-samoil-visuri-la-cheie-2andrei-samoil-visuri-la-cheie-2

Cine este Andrei Samoil, noul arhitect de la Visuri la cheie 2022. Zeci de oameni din întreaga țară urmează să aibă parte de Visuri la cheie. Dragoș Bucur și arhitecții din cadrul emisiunii sunt gata să urce în autocar și să pornească spre familiile care au reușit să fie un exemplu pentru ceilalți. Acum, e timpul ca și visurile lor să devină realitate.

Citește și: Laura Boghiu de la Visuri la Cheie s-a căsătorit în secret, la Paris:„A fost o nuntă mai atipică'

Citește și: De ce a divorțat Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie.A fost căsătorită 24 de ani

Citește și: Cine sunt noii arhitecți de la Visuri la cheie.Schimbările din sezonul 9

Citește și: Ce făcea Alina Sorescu în timp ce Alexandru Ciucu se afla la tribunal.Artista a lipsit de la proces

Cine este Andrei Samoil, noul arhitect de la Visuri la cheie 2022

Cine este Andrei Samoil, noul arhitect de la Visuri la cheie 2022. În sezonul 9 Visuri la cheie, noi orașe vor fi străbătute, din aproape toate colțurile țării. La fel ca în edițiile precedente, echipa e pregătită să renoveze și să transforme locuințele oamenilor în… acasă! Anul acesta, trei arhitecți se alătură celui mai iubit proiect de renovări, printre care și Andrei Samoil.

Așadar, Andrei Samoil e unul dintre noii arhitecți de la Visuri la cheie 2022. Alături de el, echipei i se alătură și Mara Ciubotaru și Oana Boghiu. Acesta nu este străin de formatul emisiunii, pentru că a mai făcut parte din echipa Visuri la cheie, în primele două sezoane.

Andrei Samoil a apărut în primele două sezoane Visuri la cheie

Cine este Andrei Samoil, noul arhitect de la Visuri la cheie 2022. Andrei Samoil e unul dintre arhitecții care au ajutat la primele transformări la Visuri la cheie, în sezoanele 1 și 2. E foarte entuziasmat să se întoarcă în echipă și e nerăbădtor să cunoască noi familii.

„Mă bucur să mă reîntorc în echipa Visuri la Cheie și abia aștept să cunosc familiile pe care le vom ajuta anul acesta. În acest sezon, scopul meu este să arăt că se poate: Se poate să luptăm cu greutățile pe care viața ni le aruncă în cale, fără să renunțăm.

Se poate să reclădim după ce „construcțiile' noastre au fost distruse. Se poate să-i ajutăm pe cei care nu renunță și continuă să lupte. Se poate să ascultăm, să înțelegem și să ne adaptăm la nevoile celor din jurul nostru', a spus Andrei Samoil, noul arhitect de la Visuri la cheie.

Ce pasiune are Andrei Samoil, pe lângă arhitectură

Pe lângă arhitectură, Andrei Samoil mai are o mare pasiune: sportul. Acesta adoră să schieze și chiar a predat lecții de schi unor tineri curajoși, scrie protv.ro. Ideea de a preda i-a venit în urmă cu câțiva ani, când s-a întors dintr-o călătorie solitară, de două luni, și a început să-și pună unele întrebări.

„Întotdeauna mi-a plăcut să schiez și să fac multe sporturi de acest gen, dar până la a ajunge să le predau am avut un parcurs destul de complicat.

(…) Erau intrebari de genul Ce imi doresc de fapt sa fac?, Ce ma face fericit?, Pentru ce muncesc?. Concluzia de atunci a fost ca mi-ar placea sa fac ceva cu sens, ceva prin care sa-mi aduc contributia la a imbunatati lumea, la a o schimba cat de putin in bine. Odata ce am ajuns la aceasta concluzie (ce poate parea un cliseu la prima vedere), mi-am dat seama ca cel mai bun mod in care pot face asta nu este neaparat prin arhitectura, ci mai degraba prin educatie', a povestit Andrei Samoil în 2015, pentru sursa citată.

Andrei Samoil are un proiect alături de soția lui

Cine este Andrei Samoil, noul arhitect de la Visuri la cheie 2022. În urmă cu câțiva ani, Andrei Samoil a început să organizeze tabere de dezvoltare perso­na­lă, atât pentru copii, cât și pentru adulți, în diferite zone din România. A luat această decizie după ce a activat mai bine de un deceniu în cadrul unei firme de proiectare.

Andrei Samoil, noul arhitect de la Visuri la cheie, a iniţiat proiectul Academia 1,61. Nu singur, ci alături de soția lui, Ioana Samoil, de profesie economist, notează zf.ro.

Într-o formulă nouă, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu, Oana Boghiu, Mara Ciubotaru, Alex Gavrilescu și Andrei Samoil sunt gata să pornească pe drumul renovărilor, într-un nou sezon al visurilor.

Sursă foto: Instagram, Pro TV, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton