Cine este Andrei Klabacs de la MasterChef. A lucrat ca spălător de vase, în Marea Britanie

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Andrei Klabacs de la MasterChef. Andrei Klabacs este unul dintre concurenții de la MasterChef 2022. Tânărul în vârstă de 24 de ani e de meserie operator de logistică, dar are și o mare pasiune pentru gastronomie. A început să gătească în urma unui pariu. El a lucrat ca spălător de vase în Marea Britanie. Farfuria lui i-a impresionat pe jurați, deși nu era foarte sigur pe preparatul său. Iată ce i-au spus Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Klabacs de la MasterChef. Andrei Klabacs (24 de ani, operator logistică) a venit în fața juraților de la MasterChef cu un preparat inedit: file de doradă cu piure de mazăre, praz și spumă de citrice, aceasta fiind prima farfurie pe care a făcut-o părinților săi după ce s-a întors în țară.

Andrei-Klabacs-MasterChef-1Andrei-Klabacs-MasterChef-1

Cine este Andrei Klabacs de la MasterChef. Participantul MasterChef a lucrat în Marea Britanie ca spălător de vase. Pasiunea pentru gastronomie a luat naștere fix înainte de plecarea sa în străinătate, în urma unui pariu. Concurentul susține că atunci a fost primul moment când a pornit aragazul.

Citește și: De ce a plâns Joseph Hadad la MasterChef. Și-a adus aminte de moartea soției:”Eu știu ce simți în sufletul tău…”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Petru Buiuca, primul câștigător MasterChef România.Ce a făcut cu premiul

Citește și: Maria și Liviu Olteanu de la Mireasă divorțează, după cinci luni de căsnicie:„Am început să ne jignim reciproc'

Citește și: Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon România 2, este însărcinată pentru a doua oară:„Ana va avea un frățior sau o surioară'

Cine este Andrei Klabacs de la MasterChef

Cine este Andrei Klabacs de la MasterChef. Deși a pregătit o farfurie sofisticată, Andrei a fost mai mult decât convins că nu urma să treacă în etapa următoare, din cauza dezorganizării sale și a emoțiilor: „Eram ca o găină fără cap', a mărturisit acesta despre felul în care a pregătit farfuria în fața chefilor.

Concurentul s-a declarat complet nemulțumit de prestația sa din preselecțiile MasterChef: „Doamne ferește, nu trec mai departe!'. Fricile sale au fost alimentate și de chef Foa, care i-a spus în mod ironic „Pe bune?' după ce acesta a recunoscut: „M-am organizat foarte prost'.

Andrei Klabacs de la MasterChef a lucrat ca spălător de vase, în Marea Britanie

Cine este Andrei Klabacs de la MasterChef. În ciuda dezamăgirii lui Andrei Klabacs, cei trei chefi i-au lăudat preparatul: „Farfuria are valoare', a spus chef Joseph Hadad, urmat imediat de chef Foa: „Are și tehnică. El a făcut peștele aici în fața noastră (…) A vrut să facă și spuma aici, iar eu apreciez'.

„Crezi că un spălător de vase poate să ajungă bucătar?' a fost întrebarea lui chef Radu Dumitrescu, urmată imediat de un „Da' hotărât din partea concurentului.

Andrei Klabacs s-a bucurat de trei de „da' din partea chefilor.

MasterChef, unul dintre cele mai așteptate show-uri de la PRO TV

MasterChef este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de la PRO TV. Emisiunea a revenit pe micile ecrane anul acesta, începând cu data de 12 ianuarie 2022. Înainte ca prima ediție să fie difuzată, cei trei jurați, Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu, își exprimau entuziasmul, spunând că va fi un show spectaculos. Potrivit spuselor lor, concurenții vor evolua sub presiunea concursului și vor trece printr-o mulțime de stări.

„Va fi un sezon cu de toate și abia aștept să vadă și cei de acasă ce a ieșit. Am întâlnit concurenți pasionați de bucătărie care vor evolua sub presiunea concursului. Vor trece prin momente și stări diferite, dar nici noi nu vom scăpa! Va fi cu multe provocări, povești de viață, invitați speciali, dar, nu în ultimul rând, cu rețete și farfurii de MasterChef!', a declarat Chef Radu Dumitrescu, potrivit unui comunicat de presă.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton