Cine este Andrei Alexandru Grădinaru de la Mireasa. A divorțat și a pierdut un copil

 Raiciu Adriana
.

Cine este Andrei Alexandru Grădinaru de la Mireasa. Show-ul Mireasa a debutat cu noul sezon, luni, 29 august 2022. 9 fete și 8 băieți au pășit în emisiune cu gândul de a-și întâlni jumătatea, unul dintre ei fiind Andrei Alexandru Grădinaru. Iată ce se știe despre tânăr, dar și ce așteptări are de la o femeie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Alexandru Grădinaru de la Mireasa. Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură noul sezon de la Mireasa. Astfel, luni, 29 august 2022, show-ul a debutat cu cel de-al șaselea sezon, la Antena 1. 9 fete și 8 băieți au pășit în emisiune, toți având un scop comun: să-și întâlnească sufletul pereche. George Cornel Ciubotaru, Cosmin Munteanu, Valentin Harle, Rustem Sebaidin, Stavăr Viorel Cosmin, Andrei Alexandru Grădinaru, Giorgio Ionuț Buzoiu și Paul Theodor Niță sunt concurenții de la Mireasa, sezonul 6.

alex-gradinaru-mireasaalex-gradinaru-mireasa

Cine este Andrei Alexandru Grădinaru de la Mireasa. Andrei Alexandrau Grădinaru a acceptat provocarea de a participa la emisiunea Mireasa, după ce a trecut printr-un divorț dureros. Iată ce așteptări are de la noua iubită, dar și ce se știe despre el!

Citește și: Cine sunt concurenții de la Mireasa, sezonul 6.9 fete și 8 băieți au pășit în competiție

Citește și: Când începe Mireasa, sezonul 6.Filmările nu vor mai avea loc în România

Citește și: Mira a ajuns de urgență la neurolog. Ce probleme de sănătate are artista:'Nu mă simt bine'

Citește și: Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Pilotul a fost părăsit de soția sa:„O să-mi fac o iubită care să mă merite’

Cine este Andrei Alexandru Grădinaru de la Mireasa

Cine este Andrei Alexandru Grădinaru de la Mireasa. Andrei Alexandru Grădinaru are 32 de ani, 1.85 înățime și este hairstylist de meserie. Concurentul din sezonul 6 de la Mireasa este alintat „Landi' de către famile și prieteni și a trecut printr-un divorț dureros.

Cine este Andrei Alexandru Grădinaru de la Mireasa. Tânărul a fost căsătorit până acum 2 ani de zile, când el și fosta lui parteneră au decis să divorțeze. Cei doi s-au cunoscut chiar la locul de muncă al lui Andrei, iar de acolo nu a mai fost mult până la pasul cel mare.

Am divorțat acum 2 ani de zile. A fost o relație frumoasă, cu multe părți interesante, am învățat mult din ele. Mi-a fost clientă. Când venea în salon mi se făcea un gol în stomac și îmi ziceam: ea
este a mea. Și a fost soția mea'
, a povestit el.

De ce a divorțat de prima soție

Cine este Andrei Alexandru Grădinaru de la Mireasa. Andrei Alexandru Grădinaru de la Mireasa a spus și motivul divorțului de prima soție. Se pare că nu erau pe aceeași lungie de undă și au decis să meargă pe drumuri diferite.

„Am divorțat pentru că nu eram pe aceeași linie și zodia care nu se pupa cu zodia mea. Sunt Vărsător și ea este Pești. N-a mers, ne băteam cap în cap. Eram ca doi magneți. Acum chiar am început să cred în zodii, am început să merg pe chestia asta. Când cunosc pe cineva, mă uit pe internet și văd compatibilitatea. Ne înțelegem bine tot cu Vărsătorii, cu Berbecii..', a adăugat el.

Și-a pierdut copilu

Cine este Andrei Alexandru Grădinaru. Alexandru Grădinaru de la Mireasa a trecut și printr-o situație dureroasă cu fosta soție. Cei doi au pierdut un copil, un băiețel.

„Am pierdut un copil, era băiețel. Chestia asta m-a făcut să înțeleg și să cred că nu era pentru noi. Că nu era plănuit acel copil pentru noi. Și de aceea nici nu am mai încercat să mai facem, i-am spus și ei.

Ea intrase într-o depresie mare și eram panicat de reacția ei. I-am spus că viața este ca un joc, cu mai multe nivele și că noi n-am atins încă nivelul ăla…
I-am zis să mai lucrăm la noi și după să mai încercăm. Dar s-a întâmplat să ne despărțim'
, a adăugat Andrei Alexandru Grădinaru.

Ce pasiuni are Alexandru Grădinaru

Cine este Andrei Alexandru Grădinaru. Trecând prin această perioada dificilă din viața lui, concurentul de la Mireasa și-a găsit alinare în pictură.

Pe lângă că sunt hairstylist sunt și un artist complex. Pictez, creez lucruri din ceramică, bibelouri. M-am axat foarte mult pe chestia asta. M-am mutat singur și am început să creez, mi-am umplut camera. Chestia asta m-a făcut să trec peste moment', a spus el.

Ce își dorește de la viitoarea parteneră

Cine este Andrei Alexandru Grădinaru de la Mireasa. Alexandru Grădinaru este sigur că își va întâlni jumătatea, în emisiune, și își va întemeia o familie. De la viitoarea parteneră își dorește să fie sufletistă și cuminte.

„Acum am puterea să vin la emisiune și să îmi găsesc partenera. Cred că merit să am și eu ceva bun. Vreau să fie sufletistă, vreau să fie cuminte, să aibă cap. Nu mă interesează frumusețea cât mă interesează sufletul și capul (mintea n.r).

Poate să fie și mai mare cu 10 ani decât mine, și cu 10 ani mai mică decât mine. Poate să fie și săracă, poate să fie și bogată. Dacă ar fi divorțată cred că ar fi mult mai bine, pentru că ar știi cum să se comporte într-o altă relație, într-o altă căsnicie.

Nici nu îmi vine să cred că sunt aici. Sunt foarte conștient în ceea ce m-am băgat. Îmi doresc să găsesc pe cineva și să ies cu ea de aici, să fiu însurat', a mai spus el.

Rămâne de văzut, însă, dacă își va găsi sau nu jumătatea în cadrul competiției Mireasa, de la Antena 1.

sursă- Comunicat de presă și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton