Cine este Andreea Stoica de la Burlacul. Cele mai sexy fotografii cu ea

 Laciu Andreea
.

A început bătălia pentru inima lui Andi Constantin, cel care își caută jumătatea în emisiunea de la Antena 1. Astăzi vă povestim cine este, de fapt, Andreea Stoica de la Burlacul. De o frumusețe răpitoare, tânăra speră să îl cucerească pe Andi cu farmecul ei. De altfel, adoră să pozeze provocator, iar noi vă prezentăm cele mai sexy fotografii cu ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andreea Stoica de la Burlacul? Andreea Stoica se numără printre cele 15 norocoase care au primit trandafirul roșu de la Andi Constantin, în prima ediție a sezonului 6 Burlacul. Din păcate pentru ele, alte 10 concurente au plecat acasă, în acea seară.

Frumoasa șatenă își dorește să îi fure inima lui Andi Constantin cu simplitatea ei. A pășit cu multă încredere în fața Burlacului și i-a oferit un dar inedit: pălincă. „Din câte am înțeles îți plac cadourile simple și ți-am adus ceva și pentru curaj, sunt convinsă că și tu ai emoții”, i-a spus Andreea.

Cine este Andreea Stoica de la BurlaculCine este Andreea Stoica de la Burlacul

Cine este Andreea Stoica de la Burlacul

Andreea Stoica este originară dintr-un sătuc mic, aflat în zona Hațeg, Munții Retezat. Ea crede că orice bărbat ar fi fericit să locuiască alături de ea, în micul sat natal. Frumoasa șatenă crede că bărbatul ideal trebuie să fie tandru, protector și un bun confident.

Din fotografiile postate pe contul ei de Instagram, se poate observa că este pasionată de călătorii în natură și iubește animalele. De asemenea, concurenta de la Burlacul nu se ferește să se pozeze în ipostaze care îi pun în valoare corpul de invidiat.

Citește și: Cine este Rodica Budurcă de la Burlacul. Are propria afacere la 24 de ani

Citește și: Cine este Iulia Cazacu de la Burlacul. I-a oferit un cadou lui Andi

Citește și: Cine este Larisa Munteanu de la Burlacul. Are iubit, dar a încercat să-l sărute pe Andi

Andreea Stoica are doar 22 de ani și este născută în zodia Fecioară. A studiat Jurnalismul în Timișoara, la UVT, iar motto-ul după care se ghidează în viață este: „Ai curajul să-ți dorești mai mult!”. Rămâne de văzut dacă ea va fi norocoasa aleasă de Andi Constantin ca să îi devină iubită.

Ce a anunțat Andi Constantin, înainte de Burlacul

Înainte de prima ediție, Burlacul de la Antena 1 a postat un mesaj deosebit de emoționant:

‘Viitoarea mea iubită, prietenă, soție, am vrut să îți scriu aceste rânduri pentru că sunt sigur că în aceste momente te gândești la bărbatul perfect și la atributele lui. Aș vrea să te rog să le dai uitării pentru că nu sunt nici pe departe bărbatul perfect.

Sunt părți din mine pe care le-aș schimba, părți din mine la care aș renunța, însă ce îți pot promite este că sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită, să te simți apreciată și iubită.’, a scris Andi Constantin.

‘O să te rog să ne dai o șansă să uităm de toate șabloanele și să ne descoperim unul pe celălalt cu bune, cu rele, dar mereu reali. Vreau să ai încredere în tine, să fii tu, pentru că cel mai mult apreciez asta! Asta ne face diferiți, iar diferit înseamnă special!’, a mai scris Andi înainte de întâlnirea cu concurentele de la Burlacul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton