Cine este Andreea Grădinaru de la Mireasa sezon 3. Și-a dat demisia ca să participe la show

 Lupescu Anca
.

Andreea Grădinaru este noua concurentă Mireasa sezon 3. Ea a decis să demisioneze pentru a participa la showul matrimonial, unde sper să își întâlnească marea iubire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Grădinaru de la Mireasa are 24 de ani și este din București. Concurenta de la Mireasa și-a dat demisia de la locul de muncă, acolo unde ocupa postul de secretară, pentru a participa la emisiune.

Andreea se declară fericită de alegerea făcută și are toată încrederea că o să-și găsească jumătatea în emisiune.

andreea-de-la-mireasa-3andreea-de-la-mireasa-3

„A fost ceva spontan, mă bucur că sunt aici. Sunt secretară, sunt din București. Știu și să gătesc, dar nu tot.”, a spus Andreea Grădinaru de la Mireasa.

Cine este Andreea Grădinaru de la Mireasa sezon 3

Se declară o persoană foarte directă. Concurenta de la Mireasă pune asta pe seama zodiei, Andreea fiind Săgetător. Își dorește alături de ea un om lângă care să se poată odihni. Pentru ea iubirea înseamnă liniște. Fizic nu are tipare, însă și-ar dori ca partenerul ei să fie mai înalt.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-viva-martie-small-108-763x1024.jpg

Andreea Grădinaru, noua concurentă Mireasa, spune despre ea că este extrem de sinceră, nu-i plac oamenii superficiali și se declară o persoană foarte directă. Concurenta de la Mireasă pune asta pe seama zodiei, Andreea fiind Săgetător. Își dorește alături de ea un om lângă care să se poată odihni. Pentru ea iubirea înseamnă liniște. Fizic nu are tipare, însă și-ar dori ca partenerul ei să fie mai înalt, scrie Wowbiz.ro.

Simona Gherghe are așteptări mari în noul sezon Mireasa. Prezentatoarea speră ca la finalul emisiunii să aibă mai multe cupluri ca în sezonul precedent.

Citește și: Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

Citește și: Scene fierbinți între Andra și David la Mireasa! Concurenții au uitat că sunt filmați și în dormitor

Citește și: Ștefania Urecheatu de la Mireasa, bătută și tunsă de fostul iubit. Totul ar fi pornit de la Jador

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…’/ EXCLUSIV

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total.Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii.”, a declarat gazda emisiunii Mireasa, Simona Gherghe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton