Cine este Andreea Climatiano de la Chefi la Cuțite: "Am fost abuzată sexual în clasa a 8-a"

 Oana Pantazi
.

Andreea Climatiano este una dintre cele mai tinere concurente de la Chefi la cuțite, dar are o poveste de viață tulburătoare. Prin ce a trecut concurenta până la vârsta de 20 de ani? A fost abuzată sexual.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Climatiano, din noul sezon Chefi la cuțite, va fi, cu siguranță, una dintre preferatele publicului dacă va trece mai departe în competiție. Tânăra în vârstă de 20 de ani i-a impresionat pe jurați cu preparatul ei – o rețetă moștenită de la bunica ei -, dar și cu povestea sa incredibilă de viață.

Din păcate, concurenta a avut parte de o copilărie traumatizantă, iar mărturiile ei i-au șocat pe sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

andreea-1-1200×675andreea-1-1200×675

Andreea Climatiano și-a spus povestea dramatică la Chefi la cuțite

În vârstă de doar 20 de ani, Andreea Climatiano de la Chefi la cuțite a fost departe de a avea o copilărie normală. A suferit nenumărate abuzuri, iar totul din cauza mamei sale! Concurenta a povestit că viața ei s-a schimbat radical acum câțiva ani, după moartea bunicii sale.

„După ce bunica a murit, s-a schimbat totul, a fost foarte greu, am rămas doar cu mama și nu mă înțelegeam deloc cu ea. Nu mai aveam pe niemni care să mă creadă și să mă protejeze.

Am avut foarte multe momente în viață în care nici nu îmi puteam să îmi imaginez că voi ajunge la 20 de ani, aveam persoane în jur care formau un mediu toxic și mi-a fost ușor să îmi fac o lume în care eu nu aveam vreun sens.

Am crescut repede, după ce a murit bunica mea am rămas cu mama. Când se enerva devenea abuzivă fizic și psihic. Am plecat de acasă la 17 ani, a fost destul de greu, dar am reușit să o fac și a fost cea mai bună decizie. Am fost abuzată sexual în clasa a 8-a.

O perioadă lungă am încercat să nu îmi aduc aminte de asta. Am fost la psiholog, am fost la Poliție, am dat declarații. Într-o zi am auzit-o pe mama spunându-i polițistului că doar caut atenție', a mărturisit Andreea Climatiano la Chefi la cuțite.

Citește și: Cătălin Măruță, totul despre experiența COVID-19: „Nu ne-am putut feri de boală”. Cum au reacționat copiii / EXCLUSIV

Citește și: Selly, amendat de Poliție, după ziua de naștere! A încălcat regulile de pandemie la petrecerea cu maneliști

Citește și: Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

Citește și: Majda, eliminată de la Survivor! Mesajul transmis Faimoșilor: „Nu e doar despre sport, contează să…”

S-a îndrăgostit de un bărbat mult mai în vârstă ca ea

Andreea Climatiano a mărturisit că, la un moment dat, s-a gândit chiar să se sinucidă. Din fericire, viața Andreei s-a schimbat în momentul în care s-a îndrăgostit. Tânăra și-a găsit fericirea și echilibrul alături de un bărbat mult mai în vârstă ca ea.

„Iubitul meu are 67 de ani, dar sincer nu contează vârsta, îmi place să spun că dintotdeauna am avut un suflet bătrân. Am început să vorbim online, am ieșit la o cafea și cam asta a fost.

A fost foarte interesant, e practic cel mai bun prieten pe care aș fi putut să-l am vreodată', i-a dezvăluit Andreea Climatiano, la Chefi la cuțite, Ginei Pistol.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton