Cine este Andra Petrescu, noua prezentatoare de știri de la Antena 1: "Primul meu loc de muncă a fost..."

 Raiciu Adriana
.

Cine este Andra Petrescu, noua prezentatoare de știri de la Antena 1. Andra Petrescu este noua prezentatoare de știri de la Antena 1 și face echipă cu Andreea Țopan și Valentin Butnaru de luni până vineri, la Observator 12. Iată ce spune vedeta despre noul proiect în care a fost implicată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este Andra Petrescu, noua prezentatoare de știri de la Antena 1. Andra Petrescu este noua prezentatoare de știri de la Antena 1. Aceasta va face echipă cu Andreea Țopan și Valentin Butnaru de luni până vineri, la Observator 12. La puțin timp după ce s-a aflat că s-a alăturat echipei, vedeta de televiziune a oferit și un interviu despre ceea ce înseamnă televiziunea pentru ea, dar și cum și-a descoperit pasiunea.

aandraaaandraa

De mică am fost pasionată de limba și literatura română. Țin minte că, în clasa a V-a, am primit o carte de gramatică și n-am lăsat-o din mână până nu am făcut toate exercițiile din ea. În plus, în copilărie, organizam împreună cu ceilalți copii tot felul de concursuri și festivaluri, iar rolul meu era tot timpul de prezentator. Apoi în facultate aveam un profesor căruia îi plăcea foarte mult cum prezentam proiectele și întotdeauna îmi spunea să fac ceva în direcția asta. Practic, toate semnele mă ghidau către acest drum, dar momentul în care mi-am dat seama că îmi doresc o carieră în televiziune a fost când am aflat că o colegă de facultate este prezentatoare de sport. Atunci am început să mă interesez de acest domeniu și să merg la castinguri„, a spus Andra Petrescu, potrivit Libertatea.

Citește și: Narcisa, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei! Ce a decis instanța

Citește și: Cum arată Anais, fetița lui Nicolae Guță. Mama sa este Beyonce de România!

Citește și: Nepoata lui Culiță Sterp a ajuns la spital, în Tenerife: ‘Starea ei e gravă

Citește și: Ce va face Darius Mabda cu premiul de la Românii au Talent, sezonul 12: „Cel mai mare vis al meu…’

Cine este Andra Petrescu, noua prezentatoare de știri de la Antena 1.

Cine este Andra Petrescu, noua prezentatoare de știri de la Antena 1. Andra Petrescu mai spune că primul job pe care l-a avut a fost în televiziune, prezenta un jurnal de știri de 5 minute la TeleM Iași, iar în paralel era și asistent de editare video.

Primul meu loc de muncă a fost chiar în televiziune. Mi-am început cariera cu un jurnal de știri de 5 minute la TeleM Iași, iar în paralel eram și asistent de editare video. A fost o experiență foarte frumoasă! Eram fascinată de tot ce se întâmplă în spatele camerelor și curioasă să descopăr mai mult. Iar colectivul era fantastic! Oameni faini, profesioniști, altruiști și cu care râdeam foarte mult”, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate anterior.

Chiar dacă a revenit după trei ani de pauză, Andra Petrescu de la Antena 1 este mai pregătită ca niciodată pentru ce o să-i ofere perioada următoare în televiziune.

După 3 ani de pauză de televiziune și de oameni… perioada de reacomodare vine cu multe provocări. Mai ales că programul de prezentare căruia m-am alăturat este diferit față de ce am făcut până acum. Observator 12 este un concept unic în România – un jurnal modern, ce combină informațiile de actualitate cu materiale din zona de infotainment, precum cele de lifestyle, beauty, sănătate, sport, muzică, social media și nu numai. Un mix de reportaje, interviuri și discuții în platou cu invitați de specialitate. Pe partea de știri, am o experiență bogată, cea de entertainment abia acum încep să o descopăr și să o dezvolt”, a mai adăugat Andra Petrescu.

Andra Petrescu este singură

Întrebată și despre viața personală, prezentatoarea nu a vrut să oferea prea multe detalii, însă a precizat că este singură la momentul actual.

Îmi place să iubesc și să fiu iubită și mă simt binecuvântată să am atât de mulți oameni în viața mea cu care am construit relații sincere de iubire. Dacă mă întrebi însă de partener de viață… încă nu ne-am găsit”, a încheiat aceasta.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton