Cine este Anamaria Babău, câștigătoarea Miss World Next Top Model 2022. A lucrat în Ministerul Sănătății și al Economiei 

 Borcilă Andreea
.

Cine este Anamaria Babău, câștigătoarea Miss World Next Top Model 2022. Tânăra, în vârstă de 29 de ani, a cucerit lumea întreagă cu frumusețea și talentul ei. Românca din județul Bihor se numără printre cele mai fermecătoare femei, obținând unul dintre cele mai râvnite titluri, acela de Miss. Iată cine este și cu ce se ocupă Anamaria Babău!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Anamaria Babău, câștigătoarea Miss World Next Top Model 2022. Tânăra are 29 de ani, 1.77 înălțime și este originară din municipiul Beiuș, județul Bihor. Ea a devenit Miss World Next Top Model 2022, un cunoscut concurs de frumusețe, la care au luat parte 28 de modele din întreaga lume. Numai una singură a luat premiul cel mare, fiind vorba despre românca Iolanda Anamaria Babău. Totul s-a desfășurat în Liban.

anamaria-babau-1anamaria-babau-1

Cine este Anamaria Babău, câștigătoarea Miss World Next Top Model 2022. La celebrul concurs de frumusețe, organizat în Beirut de Style Events Organization in Lebanon, au participat 28 de concurente din Algeria, Franța, Rusia, Ucraina, Grecia, Egipt, Macedonia, Nigeria, Bulgaria și România.

Citește și: Cum a trecut Sore peste despărțirea de tatăl fetiței ei:„Nu mai e nimic de zis'

Citește și: Ce datorie a avut Cătălin Botezatu la Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor:„Toată lumea mergea la ea'. Cum se înțeleg cei doi acum

Citește și: Milionarul american Bradford Hill și soția lui și-au botezat fiul cel mic în România.Iasmina a atras toate privirile la petrecere

Citește și: Ce obicei controversat are Adela Popescu atunci când merge în vacanțe all inclusive:„Mi-e rușine să spun. Dar eu…'

Cine este Anamaria Babău, câștigătoarea Miss World Next Top Model 2022

Cine este Anamaria Babău, câștigătoarea Miss World Next Top Model 2022. Frumoasa româncă are multe premii câștigate, printre care și 1st runner up la Miss Europe 2021, dar și Miss Popularitate la Miss Elite World 2021. Tânăra a apărut și pe coperta revistei de fashion LOfficiel Arabia, ediția digitală din ianuarie 2022, respectiv US Fashion, ediția februarie 2022, potrivit Bihon.ro. Încă din studenție, Anamaria Babău a fost vicepreședinte al asociației studențești AIESEC România. Frumusețea blondinei a fost apreciată în întreaga lume, iar la concursurile de Miss a cucerit inimile tuturor. Tânăra vorbește patru limbi străine și este fata lui Stela Babău, consilier local PSD Beiuș.

Tânăra a lucrat la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, a fost Director Cabinet la Ministerul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii Liberale, consilier la Ministerul Sănătăţii, consilier la Ministerul Economiei. Conform Peroz.ro, Anamaria Babău a semnat și un contract cu o agenție de modelling renumită din Dubai. Pe rețelele sociale, românca apare în locuri exclusiviste și este recunoscătoare pentru tot ce are.

Anamaria Babău a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București, după care a urmat un master în Diplomație.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton