Cine este Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc. Are un băiat dintr-o fostă relație

 Raiciu Adriana
.

Cine este Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc. Ana Pandeli trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Codin Maticiuc și au împreună o fetiță superbă. Frumoasa brunetă se ține departe de lumina reflectoarelor, așa că fanii nu cunosc prea mult detalii despre ea. Află mai jos tot ce nu știai despre aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc. Ana Pandeli și iubitul ei, Codin Matciuc, sunt în culmea fericirii de când au aflat că urmează să devină părinți a doua oară. Anunțul a fost făcut recent de omul de afaceri, pe contul său de socializare, unde apare alături de partenera lui, dar și de micuța Smaranda, fetița lor cea mare.

ana-pandeliana-pandeli

Cine este Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc. În ultima perioadă, actorul tot postează videoclipuri, dar și imagini alături de iubita lui. Însă, la începutul relației cu Ana, cei doi nu se afișau deloc și a trecut ceva timp până când au pășit în fața tuturor, ținându-se de mână. Astfel, internauții s-au întrebat imediat cine este femeia alături de care Codin are o fetiță superbă. Iată tot ce nu știai despre Ana Pandeli.

Citește și: Radu Almășan de la Bosquito s-a transformat total. Cum arată acum cântărețul și cu ce se ocupă

Citește și: Metoda inedită prin care a slăbit Andreea Mantea: „Asta mi se potrivește cel mai bine’

Cine este Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc

Cine este Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc. Ana Pandeli este iubita lui Codin Maticiuc și formează o relație cu omul de afaceri de mai bine de două ani. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Smaranda, iar acum urmează să devină părinți pentru a doua oară. Ana Pandeli mai are un băiețel dintr-o relație anterioră.

Deși Ana Pandeli și Codin au fost destul de discreți la începutul relației, acum se postează din ce în ce mai mult împreună, iar fanii au putut descoperi astfel o femeie extrem de frumoasă, pasionată de actorie. Chiar iubitul acesteia spunea recent că își dorește să intre în lumea filmului cât mai curând.

Iubita mea e actriţă, în sensul că a făcut aceleaşi cursuri ca şi mine, eu am îndrumat-o, însă nu a jucat până acum. Să vedem ce va face, ea merge la castinguri, vrea să joace.', povestea Maticiuc acum ceva timp.

Chiar dacă acum are parte de mai multă atenție din partea oamenilor din online, Anca Pandeli este în continuare o persoană discretă. „Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de «atenție», iar eu respect asta. Nu înseamnă că ea nu este «deschisă», ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături',  ne spunea Codin.

Ana Pandeli este pasionată de sport

Cine este Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc. Ana Pandeli este pasionată de sport și chiar a urcat pe Kilimanjaro, muntele având o înălțime de 5895 de metri.

Ea face trasee prin munți. Pe ai noștri i-a terminat deja. Am fost și eu o dată dau de două ori pe niște trasee mai ușoare pe care oricum mi-am blestemat soarta în timp ce ea alerga în jurul meu ca să facă mai multă mișcare. De ce? Pentru că e nebună. Cum a terminat ea munții de la noi, acum două săptămâni a plecat în Tanzania, Africa, să urce pe Kilimajaro (5895m)… Au plecat de la baza muntelui de la 38 de grade și au ajuns în vârf la -30 de grade. Urcușul s-a petrecut în 6 zile cu o medie de 6-8 ore pe zi până unde ghizii făceau corturile și stabileau o tabără. Nu se făcea mai mult pentru că ai nevoie să te obișnuiești cu altitudinea și aerul rar. Trebuie să iei pastile de rău de înălțime', a mai scris Codin.

Ana Pandeli, prima reacție după anunțul că este însărcinată

La puțin timp după ce a apărut anunțul legat de faptul că Ana Pandeli este însărcinată, iubita lui Codin Maticiuc a avut și o primă reacție.

M-a terorizat până am făcut-o. El e convins că burta mea o să convingă mulți oameni să trimită sms. Eu nu mă pricep, dar iată că l-am ascultat, deși greu îmi e să mă văd așa după ce ultima poză cu burta mea era când o numeam abdomen. Sper să nu-l dezamăgesc. Cu ocazia asta s-a întâmplat și ce așteptam de multă vreme, să îngenuncheze Codin în fața mea. Mă rog…în spatele mei, dar măcar am trăit-o și p-asta’, a scris Ana Pandeli pe rețelele de socializare.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton