Cine este Alina Rusu de la Mireasa sezon 3. Ce lucrează în Italia

 Lupescu Anca
.

Alina Rusu este una dintre noile concurente de la Mireasa sezon 3. Ea are 28 de ani, locuiește și lucrează în Italia, și a venit la emisiune pentru a își întemeia o familie și a declarat că a fost cucerită de un concurent din sezonul trecut. Tânăra a renunțat la tot pentru visul ei.

Alina Rusu de la Mireasa sezon 3 lucrează ca Office Admin în Italia. Ea a mărturisit în prima emisiune că l-a plăcut pe Alexandru și a vorbit și despre așteptările ei în relația de cuplu.

alina-de-la-mireasa-3alina-de-la-mireasa-3

„Am emoții foarte mari, dar sunt normale. Am 28 de ani și lucrez ca Office Admin în Italia, la o firmă din Anglia, însă lucrez de acasă. Din sezonul trecut mi-a plăcut de Alexandru.”, a spus Alina Rusu la Mireasa 2021.

Alina Rusu de la Mireasa vrea un bărbat înalt și cu ochii albaștri

Alina Rusu de la Mireasa susține că este o persoană activă și îi place să călătoarească, să joace tenis, să meargă la sală, la cinema, îi place înotul deși a început de curând, îi place să danseze.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-viva-martie-small-108-763x1024.jpg

Alina Rusu de la Mireasa sezon 3 se descrie ca fiind sinceră, respectuoasă, inteligentă, o fată cu care omul ce vorbi cu ea. Alina Rusu își recunoaște și defectele și spune despre ea că e complicată, se supără repede și e geloasă uneori, scrie wowbiz.ro.

Alina Rusu a venit la Mireasa și spune că vrea de la partener să fie mai înalt decât ea, să fie între 1,75 și 1,80, brunet sau șaten, ideal ar fi cu ochi albaști, frumos la față, să nu aibă coșuri.

Simona Gherghe vorbește despre ce așteptări are de la noul sezon și spune că este curioasă în legătură cu ce urmează să se întâmple.

Citește și: Cine a câștigat Mireasa, sezonul 2. Ei au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro

Citește și: Scene fierbinți între Andra și David la Mireasa! Concurenții au uitat că sunt filmați și în dormitor

Citește și: Ștefania Urecheatu de la Mireasa, bătută și tunsă de fostul iubit. Totul ar fi pornit de la Jador

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…’/ EXCLUSIV

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii.”, a declarat gazda emisiunii Mireasa, Simona Gherghe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton