Cine este Alina Radi de la Survivor 2023. Cântăreața s-a iubit cu milionarul Nick Rădoi

 Dumitrache Laura
.

Cine este Alina Radi de la Survivor 2023. Telespectatorii emisiunii Survivor România vor avea parte de o surpriză de proporții. În această seară se anunță intrarea a patru noi concurenți. Alina Radi se numără printre aceștia și intră în echipa Războinicilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alina Radi de la Survivor 2023. Alin Radi a acceptat provocarea de a intra în competiția Survivor România 2023 și de a face față tuturor situațiilor neprevăzute. Aceasta se va alătura echipei Războinicilor.

alina radialina radi

Daniel Pavel ca anunța în ediția de luni, 13 februarie, noii concurenți care vor intra la Survivor România. În echipa Faimoșilor vor intra Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu, iar la Razboinici merg Eduard Gogulescu și Alina Radi.

Citește și: „Am primit porecle precum scândura sau fata șnur. Am trecut prin situații jenante”. Carmen Grebenișan de la Survivor 2023 a fost umilită pentru aspectul ei fizic

Citește și:Ce reproșuri a primit Vica Blochina de la fiul său, după eliminarea de la Survivor: „Era supărat pe mine”

Citește și:Bianca Drăgușanu își dorește să se căsătorească cu Gabi Bădălău: 'Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita, dar…'. Ce le stă în cale celor doi îndrăgostiți

Citește și:De ce a murit comentatorul sportiv Bogdan Socol, la 42 de ani. Rezultatul autopsiei

Alina Radi – Viață personală

Alina Radi este noua concurentă de la Survivor România 2023. Alina a intrat în competiția de la PRO TV, alăturându-se echipei Războinicilor, alături de Eduard Gogulescu. În vârstă de 34 de ani, Alina Radi este din Timișoara și este o cântăreață de muzică de petrecere.

Noua concurentă de la Războinici este mamă unui băiețel, pe nume Dario. Când și-a cunoscut soțul, bărbatul era implicat într-o căsătorie, urmând un adevărat scandal. Acesta a mers împreună cu Alina Radi al televiziuni si a explicat situația. Relația lor nu a rezistat, iar Alina s-a iubit o vreme cu milionarul Nick Rădoi. Anul trecut a anunțat că și-a găsit sufletul pereche. „Sunt Alina Radi, am 34 de ani. Sunt din Timișoara. Sunt mamă și solistă. Și am venit să mă bucur de cea mai mare experiență pe care o pot avea și anume experiența marelui joc Survivor România', a spus Alina Radi la PRO TV.

Alina Radi – Carieră

Alina Radi este celebră în România, fiind o artistă de muzică de petrecere. Vedeta reușește să facă bani frumoși din muzică și are numeroase evenimente. Conform stiridirecte.ro, Alina Radi merge alături de formația sa și încasează între 2.500 și 4.000 de euro pentru un recital. De-a lungul anilor a fost invitată în numeroase emisiuni, mai ales în perioada în care a format un cuplu cu Nick Rădoi. Deși este artistă, Alin Radi a ajuns în tabăra Războinicilor alături de Eduard Gogulescu.

Alina Radi, acuzată că a distrus o familie

Alina Radi are un băiețel cu fostul soț. Când s-au cunoscut, bărbatul era implicat într-o căsnicie, iar ulterior, cei doi au decis să fie impreună. Bărbatul a apărut în emisiuni și a explicat că Alina Radi nu i-a distrus căsnicia. „E prea mult sa spunem ca Alina Radi mi-a spart familia. Acolo lucrurile erau in neregula si probabil s-a ajuns mai departe de cand am cunoscut-o pe Alina. Casnicia mea nu mai mergea cum a mers. Nu mi-a pus nimeni pistolul la cap. Cu sotia mea am ramas in relatii bune. Noi avem o relatie foarte dificila, azi suntem impreuna, maine nu', spunea bărbatul.

În urmă cu câțiva ani, Alina Radi a apărut în fața camerelor de filmat și a explicat care a fost, de fapt, situația, „S-a scris ca i-am distrus eu casnicia si tocmai din acest motiv am venit toti trei aici. E pentru prima data cand suntem toti trei intr-o emisiune. Noi am inceput o relatie acum un an, parintii lui au fost de acord. Apoi familia lui s-a intors si toti sunt impotriva noastra. M-au dat pe la televizor ca i-am spart familia si i-am distrus casnicia. El mi-a spus ca o divorteze, ca vom fi impreuna, ca vom fi o familie. La inceput nu am vrut sa pastrez copilul. Eu sunt satula, am ajuns la capatul puterilor.'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton