Cine este Alina Pușcău, concurentă Ferma. E stabilită de 25 de ani în America și a avut o relație cu Vin Diesel

 Lupescu Anca
.

Alina Pușcău va participa la reality show-ul Ferma. Este plecată de la 14 ani din România și stabilită de 25 de ani în Statele Unite ale Americii. Alina Pușcău iubește România, chiar dacă are șansa destul de rar să revină aici, din cauza proiectelor de modelling și actorie. Totuși, pentru că a fost o oportunitate inedită de a reveni în țară odată participarea la Ferma, Alina Pușcău a decis să accepte provocarea.

Îi este teamă de faptul că nu va mai putea vorbi cu mama ei

Cu câteva zile înainte de a intra la „Ferma', Alina Pușcău a declarat că vrea să demonstreze tuturor că nu o recomandă doar frumusețea și că are o mulțime de abilități care o pot ajuta să facă față reality show-ului.

Cezar Ouatu participă la Ferma: „Mă gândesc că trebuie să trag foarte mult aer în piept când…'

„Întotdeauna revin cu mare plăcere în România. Vin să o văd pe mama și să mă întâlnesc cu prietenii apropiați. Este locul unde am copilărit. Aici îmi încarc bateriile cu o energie pozitivă. Pentru mine România este acasă', a declarat actrița.

Alina Puscau – Un top model cu cantec – VIDEO

Chiar dacă a plecat din sânul familiei pe când abia își luase buletinul, Alina a avut mereu o relație specială cu mama ei, pe care a dus-o în America, a luat-o cu ea prin Europa la diverse festivaluri de modă și cu care vorbește zilnic la telefon, așa că mărturisește că deconectarea de cea care i-a dat viață este singurul lucru care o sperie puțin în această nouă aventură.

„De-a lungul carierei am fost nevoită să călătoresc foarte mult și să fiu departe de prieteni și familie, dar niciodată până acum nu am avut o restricție să nu țin legătura cu ei prin telefon. Cu siguranță va fi greu să nu îi spun mamei că sunt bine și să știu de ea. Pentru că trăim într-o lume tehnologizată, în care telefonul a devenit parte din noi, cred că este obiectul care o să-mi lipsească cel mai mult', a mai completat Pușcău.

A primit propunere pentru a fi gazda unei emisiuni de fashion

De mai bine de un an, Alina Pușcău își dorea să participe la un show și pe micul ecran. Deși a primit oferta de a fi gazda unei emisiuni de fashion, faptul că filmările urmau să se țină în Israel a făcut ca lucrurile să se complice.

Anna Lesko participă la Ferma: „Viața te pune în fața unor situații…'

Totuși, când credea că trebuie să mai aștepte pentru a-și îndeplini și acest vis, propunerea a venit din partea celor de la PRO TV, într-un moment în care modellingul, dar și actoria au de suferit.

„Am primit o ofertă să fac o emisiune, să fiu gazda unei emisiuni de cultură, fashion, diferite subiecte. Doar că emisiunea este în Israel și trebuie să mă mut acolo. Este frumos în Israel, dar mai mult îmi place America, New York-ul. Eu am încercat și muzică, am încercat și film, și modelling. În 22 de ani am încercat de toate', a povesit bruneta în urmă cu un an, când a venit special în România pentru a fi alături de prietena ei, Lora, la lansarea acesteia în industria de cosmetice.

Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood. Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

A avut o relație cu Vin Diesel

Alina Pușcău cunoaște multe celebrități și se laudă cu acest lucru de fiecare dată când are ocazia.

„Cu Di Caprio sunt, pot spune, prietenă de familie. El mă are la suflet şi chiar îmi spunea că vrea să fie mentorul meu. Sunt prietenă şi cu Paris Hilton. Paris mă iubeşte, mă îndrăgeşte. M-a invitat la petreceri la ea acasă timp de un an şi jumătate şi nu m-am dus. (…) La fel e şi Jay Z, m-a învăţat să joc biliard ca la carte”, a povestiti Alina Puşcău.

Românca povesteşte cu indiferenţă şi despre fostul iubit, Vin Diesel. Actorul deşi râvnit de multe femei, iar acum are o altă familie, se gândeşte încă la ea, spune Alina. Iar dovadă stă o afirmaţie făcută de el la un eveniment „vai, cât am iubit-o pe fata asta”.

MV5BMjAyMTIyMjk5N15BMl5BanBnXkFtZTgwODMxOTM2MTE@._V1_SY1000_CR006661000_AL_MV5BMjAyMTIyMjk5N15BMl5BanBnXkFtZTgwODMxOTM2MTE@._V1_SY1000_CR006661000_AL_

În schimb celebrul fotomodel spune că ea nu l-a iubit pe Vin Diesel, ci marea ei dragostea a fost regizorul Bret Ratner, producătorul serialului Prison Break, cu care am avut o relaţie de cinci ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton