Cine este Alexandra Stan de la Survivor. A depășit un record național

 Laciu Andreea
.

Alexandra Stan este pregătită pentru provocarea lansată de cei de la Survivor. Artista este decisă să lupte pentru șansa ei, în Republica Dominicană. Face parte din echipa Faimoșilor, alături de nume grele din showbiz-ul de la noi. Artista are în spate o carieră impresionantă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a acceptat provocarea Survivor România 2021. Inițial, solista s-a dat de gol singură pe rețelele sociale, când a publicat mai multe filmulețe cu ea și Jador, oferind și câteva detalii de culise fanilor lor, care nu înțelegeau ce e cu ei împreună.

Pe lângă Alexandra Stan, și Jador – Remus Ionuț Dumitrache (25 de ani) sau frații Sterp, Iancu (22 de ani) și Culiță, au acceptat provocarea Survivor România 2021. Artista a precizat ulterior că și-a dorit să participe la emisiune pentru afla cum ar reacționa și cum se va descurca în situații limită.

Alexandra-StanAlexandra-Stan

Ce a anunțat Alexandra Stan despre participarea la Survivor

Alexandra Stan a ținut să sublinieze că va trata competiția ca pe un experiment social. „Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă’, a declarat Alexandra Stan, concurentă Survivor România 2021.

Alexandra Stan a lansat de-a lungul carierei o serie de melodii care au devenit rapid hituri, atât în țară, cât și la nivel internațional. Printre acestea, enumerăm succesul răsunător pe care l-a avut hit-ul Mister Saxobeat’, cu care a scris istorie, atât în topurile radiourilor, cât și pe platformele de streaming online.

Citește și: Concurente Survivor România 2021. Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș intră în echipa Faimoșilor

Citește și: Roxen vorbește în premieră despre fostul iubit agresiv: „O relație toxică, m-am speriat”/ EXCLUSIV

Citește și: 5 lucruri pe care nu le ştiai despre Alexandra Stan

Citește și: Alex Bodi scapă de arestul la domiciliu? Primele declarații după decizia magistraților: „Sunt încrezător”

La zece ani de la lansare, aceasta este cea mai ascultată piesă românească pe Spotify, cu peste 200.000.000 de ascultări.

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie. Motivul principal pentru care particip la este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop. Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.

Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amuncepe!!!’, a declarat Alexandra Stan.

Alexandra Stan, despre experiența Masked Singer de la ProTV

'Fiind cântăreață știu ce înseamnă să fii în lumina reflectoarelor, să ai coregrafii, să dansezi, dar niciodată nu am știut ce înseamna ca oamenii să te aprecieze doar prin prisma show-ului și nu neaparat a felului în care arăți. Mi-am dorit foarte mult să văd reacția oamenilor și asta a fost scopul participării mele în emisiune.

A fost o manifestare de forțe la Masked Singer România și chiar mi-a făcut mare plăcere. O să-mi fie dor! Mi-a plăcut foarte mult toată secretomania, faptul că nu știe nimeni, nici familia mea n-a știut, nici prietenii mei n-au știut, nici nepoții. Probabil că ei sunt cei mai uimiți și fericiți văzându-mă acum. A fost foarte greu pentru mine să țin ascuns pentru că eu nu sunt o persoană secretoasă', a spus aceasta imediat după demascare.  Artista s-a deghizat în Iepure.

În trecut, Alexandra Stan a fost și victima unui incident violent, când a fost bătută în public de către iubitul ei de la acea vreme.

„Situaţia a fost una care nu avea cum să nu te afecteze. Treci greu peste, dar înveţi să nu ţi se mai întâmple. Familia mi-a fost aproape şi mi-a oferit sprijinul emoţional de care aveam nevoie.

În plus, după incident am mers la psiholog. Totuşi, este o traumă peste care nu prea ai cum să treci fără ajutor avizat. Trebuie să înţelegi ce s-a întâmplat şi cum să depăşeşti momentul. De aceea, acum mă consider mai puternică, o femeie care chiar ştie ce vrea”, declara atunci Alexandra Stan, pentru Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton