Cine este Alexandra Mucea de la Burlacul. A venit din Londra pentru Andi

 Lupescu Anca
.

Cine este Alexandra Mucea de la Burlacul? Tânăra a venit tocmai din Londra special să-l întânească pe Andi Constantin. Blonda nu se consideră intimidată de nicio concurentă, ba chiar este extrem de încrezătoare că va ajunge la inima Burlacului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andi Constantin a plecat în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii! 

Alexandra Mucea s-a întâlnit deja cu Andi Constantin. Încrezătoare în forțele proprii, tânăra vrea să îl cucerească pe Burlacul.

Alexandra Mucea a venit din Londra pentru Burlac

Alexandra Mucea a vrut să fie printre primele concurente care au parte de o întâlnire privată cu Andi așa că s-a dus în întâmpinarea Oanei și a lui Andi. Blonda nu se consideră intimidată de nicio concurentă, ba chiar este extrem de încrezătoare că va ajunge la inima Burlacului. Aceasta a venit tocmai din Londra special să-l întânească pe Andi.

fete-burlacul-1024×683-1fete-burlacul-1024×683-1

Burlacul este fermecat de veselia și dezinvoltura Alexandrei: 'Se încadrează în tiparul unei soții', spune Burlacul.

Andi Constantin are 29 de ani ani și este campion la fitness. Noul 'burlac' este plin de calități și se decrie ca fiind un om care iubește natura, animalele, dar și tot ce ține de motoare.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-viva-martie-small-264-763x1024.jpg

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele', spune Andi Constantin.

Andi Constantin este însă cel care va alege în fiecare ediție cu cine dorește să continue călătoria sa, iar deciziile se anunță a fi dificile.

Citește și: De ce nu s-a mutat Andreea Bălan cu noul ei iubit, Tiberiu Argint

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea!Solista cere plata pensiei alimentare retroactiv și custodia fetițelor

Citește și: O mai ții minte pe Geta din Liceenii?Cum arată actrița Cesonia Postelnicu la 53 de ani

Citește și: Klaus Iohannis are o soră.Cine este Krista Iohannis și în ce relații sunt cei doi frați

„E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit. La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul.

Tot timpul mi-am comparat următoarele relații cu cea de dinainte și multor femei le dădeam cumva forțat multe adjective pe care le avea ea și încercam să închid ochii la anumite lucruri care mă deranjau doar de dragul de a reuși să le încadrez în acel șablon.

Acum realizez că probabil am și rănit multe femei din cauza asta și posibile partenere de viață s-au pierdut pe drum tocmai pentru că eu nu am fost acolo, eram în trecut. Este timpul să distrug șablonul, sunt pregătit să iubesc din nou!', spune Andi Constantin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton