Cine este Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose. Legătura neștiută dintre el și Nea Marin

 Martin Lorena
.

Cine este Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose. Theo Rose este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Aceasta este extrem de talentată, frumoasă și cu un simț foarte dezvoltat al umorului. Cu astfel de calități, orice bărbat și-ar dori să o aibă lângă el. O bună perioadă de timp s-a speculat că ar avea o relație cu Bogdan de la Ploiești, însă adevărul este că tânăra se iubește cu Alex Leonte. Iată cine este acesta și ce legătură are cu Nea Marin!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose. Mult timp s-a speculat că Theo Rose ar avea o relație amoroasă cu Bogdan de la Ploiești deoarece aceștia apăreau constant împreună. Cântăreața a explicat la momentul respectiv că este bună prietenă cu manelistul și că inima sa îi aparține altcuiva. Este vorba despre Alex Leonte, bărbatul cu care artista formează un cuplu de mai bine de 4 ani!

Alex-Leonte-1Alex-Leonte-1

Cei doi îndrăgostiți își trăiesc povestea de iubire de mai bine de patru ani. Aceștia deja locuiesc împreună și se bucură zilnic unul de prezența celuilalt.

Citește și: Artistei Theo Rose i s-a făcut rău în timpul unei petreceri:„A fost de la anxietate’

Citește și: Bogdan de la Ploiești, gest romantic pentru Theo Rose.I-a oferit un cadou care a copleșit-o

Citește și: Ce diagnostic a primit Andreea Tonciu din partea medicilor, înainte de Survivor:„S-a temut să nu fi…'

Citește și: Ce pensie are Mircea Solcanu, după operația pe creier:„E un șoc pentru oricine'

Cine este Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose

Cine este Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose. De-a lungul timpului s-a tot speculat faptul că artista ar avea o relație cu Bogdan de la Ploiești din cauza aparițiilor pe care cei doi le aveau constant împreună. Ea a spulberat zvonurile și a declarat că este împreună cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin. Acesta este dansator și pare că se potrivește de minune cu artista! Cu toate acestea, cei doi nu au planuri de nuntă.

„Mama și tata au înțeles că lucrurile o să se întâmple atunci când o să simțim. Părinții mei îl iubesc pe Alex, avem 4 ani împreună. Căsătoria este doar un pas pe care noi l-am face doar atunci când condițiile care să ne permită acest lucru.”, a spus Theo în urmă cu câteva luni.

Theo Rose, despre gelozie și certuri

Cine este Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose. Theo și Alex formează un cuplu destul de solid. Cu toate acestea, nepotul lui Nea Marin nu a cerut-o în căsătorie pe divă. Cei doi locuiesc în acest moment împreună și se simt extrem de bine unul în preajma celuilalt.

„Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul.', a spus ea pentru VIVA!.

Chiar dacă pozează în cuplul perfect, cântăreței nu îi este teamă să recunoască faptul că există și certuri în relația lor. Aceasta susține că totul pornește de la încăpățânarea amândurora în diverse situații.

Certurile, dacă nu sunt din motive serioase, mai animă conviețuirea. Suntem tineri și încăpățânați.', a mai spus ea.

Ea a menționat faptul că există și gelozie în relația de cuplu. Dacă Alex Leonte ar putea să își ridice multe semne de întrebare având în vedere popularitatea lui Theo, la rândul ei, artista este cu ochii în patru din cauza admiratoarelor pe care dansatorul le are.

 „Au existat două situații în care am simțit gelozie. Mi s-a părut extraordinar cum a ieșit Leul din mine să-și apere teritoriul, subtil și tacticos. Mi-a plăcut să descopăr asta despre mine.', a mai adăugat ea.

„Prețuiesc căsătoria'

Cine este Alex Leonte, iubitul lui Theo Rose. Theo a mai adăugat faptul că ține la căsătorie și consideră că acest pas trebuie făcut în momentul în care știi sigur că vrei să petreci o viață cu omul de lângă tine.

„Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine.', a adăugat ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton