Cine este Alex Bogdan. La ce emisiuni TV a mai participat și cine este iubita lui

 Oana Pantazi
.

Cine este Alex Bogdan. La 36 de ani are o carieră prodigioasă, însă cunoscut publicului larg a devenit după ce a jucat în serialul „Mondenii” și, ulterior, după ce a devenit „detectiv' la „Masked Singer România', sezonul 2. În această toamnă însă, va avea parte de provocarea vieții lui, când fanii îl vor putea vedea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!„.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Alex Bogdan? – e întrebarea care stă pe buzele tututor încă de când s-a aflat că actorul va fi unul dintre concurenții show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!, difuzat în această toamnă de PRO TV. Va avea oare puterea simpaticul comediant să treacă peste probele care îi vor împinge la maximum limitele psihice și fizice?

52605369_10216809307998520_8860642605390626816_n52605369_10216809307998520_8860642605390626816_n

Cine este Alex Bogdan

Alex Bogdan s-a născut 24 ianuarie 1986 în Târgu Ocna: „un oraşel pierdut undeva prin Subcarpaţi, cu o singură şosea, pe care îl traversezi în 10 minute cu un mers lejer’. După ce a absolvit Colegiul Național C. Negri', Alexandru a urmat cursurile Universității Hyperion, la secția actorie. A absolvit ulterior Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale' Bucureşti, Facultatea de Teatru, Specializarea Regie Teatru, clasa prof. Liudmila Szekely Anton. Masterand la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale' Bucureşti, Facultatea de Teatru, Master Arta Actorului, prof. univ. dr. Gelu Colceag.

A devenit actor, fiind cunoscut din „Mondenii', după ce a intrat în pielea personajelor mondene din România. La teatru, a fost Hamlet, Richard al III-lea, Othello, Petruchio şi Henric V, din Examenul Shakespeare, Rică Venturiano, Nae Cațavencu şi Dragomir în Examenul Caragiale dar şi Ştefan Valeriu în spectacolul „Femei, femei' sau „Teukros în Helena'.

Printre oamenii care au crezut în talentul său actoricesc se numără profesorii Rodica Mandache şi Eusebiu Ştefănescu, care au avut un rol major în formarea tânărului actor, dar mai ales Niki Modreanu, un om special care a şlefuit cu blândeţe şi prietenie acel nimb artistic… Nu ştiam nimic despre mass-media sau actorie. Datorită lui am început să iubesc tot ce înseamnă lumea aceasta, cu bune şi rele', povestește Alexandru.

Alex Bogdan este cunoscut și pentru prestațiile sale din Alex Bogdan de la Masked Singer a intrat în rolul lui Sică în „Mangalița’, în cel al lui Traian în „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari’ și în cel al lui Spiridon în „Octav’. Și-a făcut apariția și în alte producții, precum „Ana, mon amour’, „Trolli’, „Întregalde’.

Filmografie: „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc' (2021), „Întregalde' (2021), „Love Sorry' (2021), „Izolare / 9 povești de dragsote și ură în izolare' (2020), „5Gang: Un altfel de Crăciun' (2019), „Maleficent: Mistress of Evil / Maleficent: Suverana Răului' (2019 – voce, limba română), „Mangalița'(2019), „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari' (2019), „Ana, mon amour' (2017), „Octav' (2017), „#Selfi e69'(2016), „Trolls / Trolii' (2016 – voce, limba română), „Cafea foarte dulce'(2010).

Alex Bogdan a fost prezentator

Cine este Alex Bogdan. În urmă cu 9 ani, în 2013 Alex Bogdan a primit propunerea de a prezenta emisiunea Fii pe fază!, provocare pe care a și acceptat-o.

Citește și: Ce amendă a primit George Buhnici, după ce a jignit femeile cu vergeturi și celulită. CNCD l-a sancționat

Citește și: Daniel Onoriu, declarații neașteptate despre fosta iubită, în plin divorț de soție:„Nu am încetat niciodată să o iubesc’

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu:'Fără nicio dietă..'

Citește și:Monica Anghel a recunoscut ce intervenții estetice are la nivelul feței:„Acum m-am mai educat’

Citește și: Cine este Raluca Preda de la Mireasa.Studiază la Oxford

Pentru mine este evident o provocare. În primul rând că nu mă mai ascund în spatele niciunui personaj interpretat la Mondenii’. La Fii pe fază!’ sunt eu, pentru prima oară fără machiaj special în faţa publicului’, declara Alex Bogdan la vremea respectivă.

De asemenea, tot el a fost prezentatorul Premiilor Gopo 2018.

A făcut sport de performanță

Cine este Alex Bogdan. Actorul a făcut sport de performanţă în trecut, fiind extrem de mândru că un băiat dintr-un oraşel mic a devenit peste ani campion mondial la atletism’.

A practicat timp de 13 ani atletism, de la vârsta de 7 ani. Din păcate, la 20 de ani, a fost nevoit să abandoneze sportul după o accidentare la picior, însă nu înainte de a strânge mai bine de 20 de medalii și un perete cu diplome.

‘Mergeam la școală după antrenamente. Aveam antrenamente și în weekenduri. Am fost în zeci de cantonamente, concursuri. Mi-aș fi dorit să devin campion mondial la aruncat sulița. La 18 ani am obținut prima mea medalie de aur’, a povestit Alex Bogdan.

Cu siguranță faptul că a făcut performanță în sport îi va ajuta în Republica Dominicană, unde va fi supus unor probe extrem de dificile, la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Alex Bogdan se iubește cu actrița Cătălina Mihai

Cine este Alex Bogdan. Actorul se iubește de trei ani cu actrița Cătălina Mihai. Mai mult, cu ceva timp în urmă, el a ținut să-i facă o declarație în direct la TV.

„Iubita mea se uită la mine acum, pe calea asta o sărut şi o iubesc! Facem doi ani acum în mai, pe 14 mai… Noi am lucrat împreună mai de mult la un spectacol, era complicat, ea era într-o altă relaţie, dar spre final.

Când am văzut-o prima oară, am rămas trăznit. Când te plesneşte iubirea, eşti fără niciun instrument de apărare. O iubesc de mor', declara Alex Bogdan, anul trecut.

A fost detectiv la „Masked Singer”

Cine este Alex Bogdan. Având o vastă experiență în lumea teatrului și a cinematografiei, Alex Bogdan și-a folosit talentul de imitator pentru a se apropia de măști și a le face să-i ofere mai multe indicii.

‘Vă salut, oameni buni, mulțumesc că v-ați răpit din timp să citiți această declarație. Așadar, fără s-o mai lungesc, declar pe propria răspundere că am acceptat provocarea Masked Singer România și voi fi noul detectiv!!!

Am emoții foarte mari, compania este selectă, este plăcută, este numai bună pentru un show de zile mari. Așteptările mele sunt întrecute în fiecare zi. N-am fost pus niciodată față în față cu o energie așa mare, râdem foarte mult în fiecare zi. Abia aștept să ne vedeți!’, spunea actorul Alex Bogdan înainte de debutul show-ului.

Și-a pierdut mama

Alex Bogdan și-a luat înima-n dinți și a vorbit despre un episod extrem de trist din viața lui, atunci când mama lui s-a stins din viață.

„Mama mea s-a chinuit nouă ani. Eu filmam la Iura Luncaș, am avut spectacol în București, la ora . La ora șapte și zece minute, mama murea în spital. Era pandemia și nu ne lăsau să intrăm în spital. Am încercat prin toate relațiile de prin Onești măcar să intre tata. Ne așteptam să se întâmple, dar nu credeam că totul se va întâmpla atât de repede. Voiam măcar să îi spună ceva din partea noastră, că o iubim sau orice, măcar să fie cu ea acolo. 

Înainte să decoleze avionul, m-a sunat fratemio să-mi spună că mama a murit. Am ajuns în Iași pe la ora nouă jumătate, zece. La ora șapte dimineata aveam de filmat ultima scenă din film, care era romantică, cu iubire, până seara la ora nouă. Seara am ajuns acasă, am stat cu tata, am luat-o pe mama de la morgă, am depus-o la capelă și m-am întors în Iași, unde am mai avut două nopți de filmare, comedie romantică. ', a povestit Alex Bogdan. 

Alex Bogdan, concurent la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cea mai recentă provocare pentru Alex Bogdan a fost Sunt celebru, scoate-mă de aici!, al doilea proiect PRO TV, după Masked Singer, la care participă. Aventura în jungla dominicană, nu va fi însă una ușoară pentru actor și nici pentru colegii săi de competiție.

Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea vieții lor: să lupte pentru titlul de regele sau regina junglei.

Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.

Printre competitorii lui Alex Bogdan se numără: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor).


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton