Cine este Alex Bazat de la Puterea Dragostei, sezonul 4. A avut o relație de 4 ani

 Sutiu Theodora
.

Cine este Alex Bazat de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Tânărul are 23 de ani și s-a născut în Botoșani. Este de profesie kinetoterapeut și antrenor personal. El spune că este în cautarea unei femei care să îi fie alături, dar este obligatoriu ca mama lui să îl o placă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Având în vedere că părinții lui au divorțat când avea 12 ani, Alex Bazat de la Puterea Dragostei își dorește să nu repete aceleași greșeli cu femeia visurilor lui, pe care speră să o întâlnească în emisiune.

alex-1alex-1

Cine este Alex Bazat de la Puterea Dragostei. Mama este universul lui

Cine e Alex Bazat de la Puterea Dragostei, sezonul 4. În prezent, Alex nu vorbește cu tatăl lui, dar mama îi este foarte apropiată. Despre despre cea care i-a dat viață spune că a ținut locul ambilor părinți și că îl dorește însurat altfel „nu îl va mai primi acasă'.

Acum, Alex de la Puterea Dragostei a demarat demersurile legale pentru a purta numele de fată al mamei lui, nume cu care s-a și prezentat.

Citește și: Cine este Adriana Minea de la Puterea dragostei, sezonul 4

Citește și: Cine este Ileana Bocretaș de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Citește și: Povestea neștiută a hitului „Bună seara, iubite!', interpretat de Loredana Groza și Ion Caramitru:

Citește și: Ce regret are Adela Popescu din ziua nunții cu Radu Vâlcan

A avut o relație de 4 ani

Alex Bazat de la Puterea Dragostei a avut o relatie de patru ani, care a luat sfârșit după ce partenera i-a fost infidelă.

„Motivele pentru care am venit în casa Puterea Dragostei pentru că vreau să îmi demonstrez mie că îmi pot depăși limitele și să cunosc pe cineva care să fie alături de mine în nebunia asta numită viață. Vreau să fiu primit acasă cu viitoarea noră', a declarat Alex Bazat de la Puterea Dragostei.

Tot ce trebuie să știi despre Puterea Dragostei

Puterea Dragostei este unde reality show matrimonial din România, bazat pe formatul internațional „Power of Love”.

Două grupuri, unul al fetelor și altul al băieților, locuiesc într-o casă în care sunt urmăriți permanent, cu scopul de a-și găși iubirea adevărată.

Băieții și fetele locuiesc separat si se întâlnesc, cu diverite ocazii, în față camerelor de filmare.

Un rol foarte important îl au telespectatorii, care își pot vota favoriții. Săptămânal, concurentul de la Puterea Dragostei, bărbat sau femeie, care obține cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu în bani, în valoare de 1.500 de euro.

Eliminările au loc în fiecare săptămâna iar în decizie sunt implicați atât concurenții de la Puterea Dragostei, care fac nominalizări pentru eliminare, cât și telespectatorii, care votează concurentul despre care cred că ar trebui să plece de la Puterea Dragostei, sezonul 4, scrie KanalD.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton