Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil!. A fost prezentatoare TV

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. După ce Sensy a fost eliminată în Gala eliminatorie de săptămâna trecută, o nouă concurentă trece pragul competiției. Este vorba despre Adina Halas. Vedeta nu este străină de lumina reflectoarelor, pentru că a fost în trecut și prezentatoare TV. Iată ce a declarat despre noul proiect din viața ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Săptămâna trecută, colegele de platou și telespectatorii și-au luat „la revedere' de la Sensy. Ea a fost eliminată în Gala de săptămâna trecută, în urma deciziei publicului. Începând de miercuri, 3 noiembrie, show-ului de pe Kanal D i se va alătura o nouă concurentă, Adina Halas.

a1-1a1-1

Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Așadar, Adina Halas este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Fanii o vor putea vedea pe micile ecrane începând de miercuri, 3 noiembrie. Ea este un nume cunoscut în showbiz-ul românesc, lăudându-se cu o carieră de succes până la cei 41 de ani ai săi.

Citește și: Cu ce s-a ocupat Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! înainte să devină fotograf:„Eram campion în sport'/ EXCLUSIV

Citește și: Anda Adam și Ruxi s-au certat la Bravo, ai stil!:„Sunt niște gesturi vulgare'

Citește și: Constantin Enceanu e un patron strict, deși pandemia i-a afectat afacerea:„Dacă n-ai vaccinul făcut, nu mănânci ciorbiță în localul meu'

Citește și: De ce Anamaria Prodan încă îi spune „Soarele meu' lui Reghe, în plin proces de divorț:„Lumea poate mă face nebună'

Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cine este Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Adina Halas este o personalitate media și a fost prezentatoare TV în cadrul unor emisiuni ce au făcut-o cunoscută în toată țara. Pe lângă asta, ea s-a remarcat și în calitate de producător video și influencer. Are un mare succes în mediul online, zeci de mii de oameni urmărindu-i zilnic activitățile.

Adina Halas se descrie foarte pasionată de modă, stil și lifestyle. Este adepta unui stil de viață sănătos și se declară foarte încântată să participe la Bravo, ai stil! Celebrities. A declarat că proiectul de la Kanal D îmbină mai multe lucruri care-i sunt dragi și se bucură să fie înconjurată de „oameni haioși și fete frumoase'.

„Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbest despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase. Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta.

Consider participarea mea la o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție', a declarat Adina Halas, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, într-un comunicat de presă.

Adina Halas: „Sunt competitivă'

Adina Halas a mai spus despre ea că e o fire competitivă, atentă și că are o rigurozitate specifică zodiei Capricorn. Își dorește să câștige marele premiu și consideră că are toate atuurile pentru a fi marea învingătoare.

„Am rigurozitatea specifică capricornului, sunt competitivă și foarte atentă la toate mișcările pe care le implică un concurs, dar de data aceasta să spunem că predomină ideea de show și de TV.

Îmi doresc să câștig, cine nu își dorește să câștige o competiție? Eu cred că am toate atuurile necesare, dorința și energia de a mă afla aici și cred că pot să demonstrez. Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla', a mai transmis ea.

Emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities poate fi văzută săptămânal pe micile ecrane, la Kanal D. Show-ul este difuzat în fiecare săptămână, de miercuri până vineri, de la ora 22:30, și în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton