Cine e și cum arată fiul cel mic al lui Vali Vijelie. Nuțu a moștenit talentul tatălui său

 Dumitrache Laura
.

Cine e și cum arată fiul cel mic al lui Vali Vijelie. Celebrul artist are o familie minunată alături de soția sa, Carmen Rusu. Manelistul are doi băieți dintr-o relație anterioară și doi copii, un băiat și o fată cu actuala soție. Artistul este căsătorit de 17 ani cu Carmen, iar rodul iubirii lor sunt Nutu și Cati. Vali Vijelie este mândru de copii lor, iar puțini știu că fiul său mai mic, Nuțu, este artist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vali Vijelie are o căsnicie frumoasă cu Carmen Rusu, femeia care îl face cel mai fericit. Împreună au doi copii minunați, iar artistul este extrem de mândru de ei. Manelistul este discret cu viața sa personală și vorbește foarte rar despre ei. Astfel, puțină lume știe că fiul cel mic al artistului, Nuțu Rusu, a moștenit talentul tatălui său.

Fiul lui Vali VijelieFiul lui Vali Vijelie

Vali Vijelie este unul dintre cei mai celebri artiști de manele din România. Artistul are o legătură strânsă cu cei patru copii ai săi și susține că are niște băieți responsabili și muncitori. Soția sa s-a ocupat mereu în creșterea lor și s-a ocupat special de educația lor.

Citește și: Cum arată fiica lui Vali Vijelie.Cati e foarte frumoasă și adoră să pozeze sexy

Citește și: Cum arată soția lui Vali Vijelie.Artistul și Carmen Rusu s-au căsătorit acum 17 ani

Citește și: Ce dietă a ținut Bianca Drăgușanu.Cum a slăbit 30 kg în 6 luni

Citește și: Studenta criminală de la Medicină, eliberată condiționat, după 12 ani.Carmen Șatran a fost considerată o deținută-model

Cine e și cum arată fiul cel mic al lui Vali Vijelie

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați artiști de manele din România. Cântărețul are patru copii și se mândrește cu aceștia. Cu toate astea, puțină lume știe că fiul să cel mic, Nuțu, a moștenit talentul părintelui său. Tânărul a început o carieră în muzică și care câteva piese lansate, dar a preferat ca numele său să nu fie legat de cel al tatălui său. Nuțu își dorește să reușească prin forțele proprii. Fiul manelistului nu este foarte activ pe rețelele de socializare, promovându-și doar piesele. Într-un pocast el a recunoscut că este fiul lui Vali Vijelie și a explicat de ce nu vrea să se folosească de numele tatălui său.

 'Tata e Vali Vijelie, dar nu mă folosesc de numele lui. Eu sunt M6, nu am vrut ajutorul lui.Bă, sunt două genuri diferite. Dacă voiam să mă folosesc de numele lui, puteam să o iau pe altă parte, dar nu îmi place partea trapului. Chiar nu-mi place. Da, aș putea să am deschidere peste tot, dar am preferat să fie numele meu atât. Tatăl meu și-a făcut talentul pe partea lui de muzică, vreau să-mi fac și eu talentul pe partea mea.', a spus Nutu Rusu.

Vali Vijelie, despre începuturile sale în muzică

Celebrul manelist s-a născut în București, dar în copilărie a trăit în Giurgiu, alături de frații și verișorii lui. În muzică a debutat împreună cu vărul său, Nelu, dar drumul spre succes nu a fost deloc ușor pentru artist. Pe numele său real, Valentin Rusu, a trecut prin multe momente dificile, provenind dintr-o familie săracă. În anii 1980 a devenit unul dintre cei mai buni cântăreți de muzică de petrecere de la noi.

 Ma imbracam cu haine noi o data pe an, de Paste, de asta ma duc acum des la cumparaturi.Asa era pe vremuri, aveam putin, dar eram fericit. Recunosc ca de multe ori umblam descult ca sa nu-mi stric pantofii. Vara ieseam doar cu niste pantaloni scurti pe mine, sa nu imi bat joc de haine ', a spus artistu, relatează wowbiz.ro.

Vali Vijelie, căsătorit de mai bine de 17 ani cu Carmen Rusu

Vali Vijelie este căsătorit de mai bine de 17 ani, dar puțini știu cine este femeia care îl sprijină necondiționat pe celebrul manelist. Artistul s-a căsătorit în anul 2003 cu Carmen Rusu, iar împreună au doi copii. Carmen a devenit cunoscută în momentul în care cei doi soți au fost protagoniștii unui reality show, în care și-a expus viața zilnică.

‘Soției îi spun nevestică, așa o alint eu. Ea îmi zice Vali, mai ales când se enervează. Cel mai des îmi cert copii dacă mint. Orice greșeală ar face, le-am spus să vină să-mi spună, că le pot da sfatul cel mai bun.Le dau bani mereu dacă am. În familia mea, nu se cheltuie mulți bani. Eu nu sunt cheltuitor, dau toți banii pentru viitorul lor.’, spunea artistul în urmă cu câțiva ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton