Cine e Radu Pietreanu. Actorul a avut grave probleme de sănătate și și-a vândut casa

 Miniosu Alexandra
.

Cine e Radu Pietreanu. Radu Pietreanu, cunoscut drept Costel din serialul umoristic „Vacanța Mare', are o viață demnă de scenariu de film. De-a lungul timpului, îndrăgitul actor a trecut prin diferite cumpene, însă niciodată nu a uitat un lucru: să zâmbească. Indiferent de greutățile întâmpinate în viață, el și-a găsit mereu puterea de a urca din nou pe scenă și de a-și încânta publicul. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine e Radu Pietreanu. Radu Pietreanueste unul dintre cei mai apreciați actori din România. Născut la Târgu Cărbunești, în județul Gorj, actorul a muncit enorm pentru a ajunge unde este astăzi. Drumul lui către celebritate nu a fost doar lapte și miere. Din păcate, a întâmpinat și multe cumpene. Unele dintre ele au avut legătură chiar cu sănătatea lui.

radu-pietreanu-9radu-pietreanu-9

Radu Pietreanu s-a născut pe data de 27 ianuarie 1964. El este un celebru scenarist și actor român. Artistul și fosta soție, Roxana, au divorțat în 2009. Vedeta debutat în carieră în 1983 la Cenaclul Orizont al Institutului de Mine Petroșani. A studiat acolo cinci ani. Ulterior, în 1988, el, alături de Mugur Mihăescu și Dan Sava, au înființat împreună grupul „Vacanța Mare'.

Citește și: Ce a făcut actorul Radu Pietreanu cu banii câștigați în televiziune:”Mi-am vândut și casa din București”

Citește și: Îl mai ții minte pe Costel, din Vacanța Mare? Radu Pietreanu a suferit de o boală gravă, dar s-a vindecat și a reluat colaborarea cu Mugur Mihăescu:”Am zis să mai râdem, să ne mai jucăm un pic”

Citește și: Vladimir Putin a discutat cu Erdogan despre condițiile de pace în Ucraina:„Nu ar trebui să fie prea greu pentru el'

Citește și: Eva Măruță, replică acidă pentru Cătălin Măruță:”Dacă îmi mai zici așa o dată…”

Cine e Radu Pietreanu

Cine e Radu Pietreanu. După ceva timp, Radu Pietreanu a decis să se transfere la Craiova, oraș în care a a urmat doi ani la TCM. Mai apoi, în anul 1992, el a intrat la Facultatea de Teatru și Regie, unde a studiat trei ani. Conform Wikipedia, artistul a făcut 10 ani de facultate, însă nu aterminat niciuna. În schimb, în acea perioadă, dar și după aceea, a reușit să facă 22 de ani de Vacanța Mare.

Începând cu anul 1999, Radu Pietreanu a apărut ca membru al grupului Vacanța Mare în diferite emisiune săptămânale de la PRO TV. La începutul lui 2007, grupul s-a mutat la Kanal D, unde i-a încântat pe telespectatori până în 2009. Rolul lui Costel a adus multă bucurie în casele românilor de pretutindeni.

Radu Pietreanu, Costel din Vacanța Mare, carieră impresionantă în actorie

Cine e Radu Pietreanu. Radu Pietreanu a apoi prezentatorul emisiunii „Fabrica de Parodii Vamuz', de la Etno TV. Din februarie 2014, el a prezentat împreună cu Mugur Mihăescu o emisiune în 12 ediții, Vacanța Mare – Bătălia generațiilor. Acum, el poate fi văzut tot la același post de televiziune, ca invitat special la iUmor.

Cariera în televiziune i-au adus sume frumoase în conturi lui Radu Pietreanu. Însă, mulți dintre banii adunați de-a lungul timpului i-a folosit pentru a se însănătoși. La un moment dat, acesta a fost diagnosticat cu o boală grea. Pentru a scăpa de problemele de sănătate, a fost nevoită să-și vândă pensiunea de la Azuga. Astfel, și-a putut permite tratamentul.

Prin ce mare cumpănă a trecut Radu Pietreanu

Cine e Radu Pietreanu. Invitat în podcastul lui Micutzu, pe Youtube, Radu Pietreanu a povestit cum a ajuns să-și cheltuiască toți banii câștigați în televiziune, dar și să își vândă apartamentul din București. Sănătatea a fost primordială pentru actor, iar în momentul când a aflat că suferă de o boală grea, a decis să își dea toții bani. El a suferit o intervenție la o clinică din Turcia, mai demult.

„S-a întâmplat să cheltui banii pe care-i strânsesem din televiziune, să rămân fără bani. Acum am văzut că nu mai sunt așa ahtiat după bani, dacă mă sună cineva și mă întreabă „Vii să faci un spectacol?' Vin, dacă nu nu caut eu.

Cu boala trebuie să cheltui cam toți banii, mi-am vândut și casa din București, tot. M-am mutat la Azuga, mi-au trebuit banii pentru tratament. Dacă aș fi investit, eram un mort bogat acum', a spus Radu Pietranu, potrivit click.ro.

Sursă foto: instagram, Captură ecran, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton