Cine e Oana Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman. Smiley a făcut-o celebră

 Miniosu Alexandra
.

Cine e Oana Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman. Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Cei doi au confirmat public relația, iar ea chiar apare în videoclip-ul noii lui piese, în timp ce-l sărută. În trecut, actrița din serialul „Adela' a apărut și în alte videoclip-uri, în melodiile lui Smiley, Carla’s Dreams, etc. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine e Oana Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman. Anul trecut, pe 1 februarie 2021, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman făceau un anunț total neașteptat. Cei doi actori le spuneau atunci fanilor din mediul online că au decis să se despartă, după 9 ani de relație. Ei bine, între timp, amândoi și-au refăcut viețile amoroase. Ea cu un tânăr pe nume Alexandru Mureșan, iar el chiar cu o colegă de breaslă, actrița Oana Moșneagu.

oana-mosneagu-4oana-mosneagu-4

Cine e Oana Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman. Pe Vlad Gherman îl cunoașteți de mulți ani, odată cu rolul său din serialul fenomen „Pariu cu viața', difuzat atunci pe PRO TV. Oana Moșneagu, noua lui iubită, a intrat ceva mai târziu în lumina reflectoarelor. În vârstă de 31 de ani, ea este în prezent colegă de platou cu partenerul ei, jucând amândoi în serialul „Adela'. Între ei doi e o diferență de doi ani și jumătate, ea fiind mai mare decât el.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, fotografiați în timp ce se sărută.Dovada că formează un cuplu

Citește și: Oana Moșneagu s-a luptat cu depresia și a fost victima bullying-ului:„Nopți pline de plâns nervos, disperare' / EXCLUSIV

Citește și: Marisa Paloma de urgență cu fiica la spital, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Este epuizată…'

Citește și: 24 de întrebări cu Antonia. Cea mai mare frică și cel mai mare regret:„Suferința provocată de depresie' / EXCLUSIV

Cine e Oana Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman

Cine e Oana Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman. Oana Moșneagu are 31 de ani și s-a născut în Mioveni. A început să muncească încă din adolescență. A avut primul job în liceu, pe vremea când avea 17 ani. Atunci, ea a fost prezentatoare a știrilor sportive la postul Argeș TV, la doar 17 ani.

Recent, Oana Moșneagu ne-a povestit că a fost o elevă responsabilă, care nu le-a dat bătăi de cap părinților. A luat viața în piept înainte de vârsta majoratului, atunci când s-a mutat în Pitești.

„Nu le-am dat bătăi de cap părinților, singura nemulțumire a tatălui meu a fost că nu am vrut să aleg profilul real în alegerea liceului. Am fost o elevă responsabilă în școala generală, participantă la olimpiade.

(…) În liceu, mi-am câștigat o oarecare independență când m-am angajat, la 17 ani, ca prezentatoare a știrilor sportive la un post local de televiziune și m-am mutat cu chirie în Pitești. Una peste alta, ai mei nu au avut viață grea cu mine ca adolescentă', ne-a povestit recent Oana Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman.

Oana Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman, a plecat de acasă la 17 ani

Cine e Oana Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman. Oana Moșneagu s-a înscris la Facultatea de Teatru, după ce a lucrat câțiva ani la o multinațională. Nu regretă nicio clipă, ba din contră, îi mulțumește lui Dumnezeu că a ajutat-o să ia această decizie de a-și schimba „direcția profesională'.

„Hotărârea de a-mi schimba direcția profesională am luat-o în 2013, când mi-am dat demisia din multinaționala în care lucram și am început să caut variante care să mă ducă spre ce îmi doream, și anume film. Iar cea mai bună variantă era facultatea de profil.

Dacă în mintea mea, actorie înseamnă film dintotdeauna, nevoia de teatru s-a născut în timpul facultății, la ciclul de Master, chiar. Pofta vine mâncând și cinci ani în cadrul facultății am servit actorie de teatru pe pâine, așa că a venit și pofta.

Și când ea era mai mare și aveam șansa de a o hrăni, venirea pandemiei a retezat orice șansă de teatru, atât pentru mine, cât pentru toți colegii mei, debutanți sau nu', a mărturisit Oana Moșneagu pentru click.ro.

Ce studii are Oana Moșneagu

Cine e Oana Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman. Ulterior, Oana Moșneagu a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale în 2018. Ulterior, ea a terminat și masterul, în vara lui 2020.

„E flatant să se creadă despre mine că am o „mare' experiență, mi s-a mai spus, dar eu nu mă simt încă demnă de această „titulatură', aceea a unei actrițe posesoare de o vastă experiență de lucru.

Vorbesc de Facultatea de Teatru din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, pe care am absolvit-o în 2018 și unde am încheiat și ciclul de master în vara anului trecut (2020)', a mai transmis ea.

Actrița a apărut în videoclip-ul lui Smiley

Cine e Oana Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman. Iubita lui Vlad Gherman a jucat și în serialul „Fructul Oprit', înainte de Adela. La acea vreme, ea primea destul de multe mesaje urâte, de amenințare, de la cei care nu făceau diferența între personaj și actor.

„Mai mult pe vremea serialului «Fructul Oprit», atunci primeam foarte multe mesaje nu foarte prietenoase, nu aş putea să le reproduc aici, iar asta strict prin prisma personajului meu. Şi ameninţări, dar majoritatea erau de la copii şi adolescenţi care nu făceau diferenţa între personaj şi actor.

Acum, de când o joc pe Andreea în Adela – serial pe care, cu această ocazie, vă invit să îl urmăriţi în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, mesajele nu mai sunt atât de agresive, mi se reproşează că sunt rea, invidioasă, geloasă, că distrug relaţia protagoniştilor, mi se recomandă să nu mă mai bag între ei, dar sunt rare mesajele agresive', a mai mărturisit ea.

Pe lângă rolurile sale din seriale, Oana Moșneagu a apărut și în videoclip-urile unor artiști celebri. Printre ei se numără Smiley, Carla’s Dreams, Inna, etc.

Oana Moșneagu, despre relația cu Vlad Gherman

Cine e Oana Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman. Cu ceva timp înainte de a confirma public relația cu Vlad Gherman, Oana Moșneagu ne mărturisea că ei doi, împreună cu colegii lor Mara și Alecs, petrec foarte mult timp împreună.

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm „Adela, pentru că #dacaejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți', ne declara ea în revista VIVA! de decembrie.

Întrebată atunci despre ce părere are Cristina Ciobănașu de relația dintre ea și Vlad Gherman, Oana Moșneagu susținea:

„Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad.

Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim'.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton