Cine e iubitul Liei Bugnar, concurentă la Asia Express sezonul 3. Bărbatul e mai tânăr cu 22 de ani decât ea

 Pirvu Cristina
.

Lia Bugnar este concurentă la Asia Express în cel de-al treilea sezon. Face echipă cu Maria Buză, colega ei din teatru, dar și prietenă. Acum s-a aflat cine este iubitul Liei. Bărbatul este cu 22 de ani mai tânăr decât ea și este celebru. Culmea, cei doi împarte aceleași pasiuni!

Lia Bugnar nu a apărut prea des în lumina reflectoarelor, dar este o prezență constantă în viața culturală a României, a Bucureștiului. Este unul dintre cei mai valoroși oameni de cultură din România, făcând carieră ca regizor, scenograf și actor.

Dacă despre viața ei profesională s-a scris în repetate rânduri pe site-urile de profil, iată că despre viata personală s-au aflat abia acum câteva amănunte. Conform Click, actriţa Lia Bugnar  se iubește cu Anghel Damian, actorul în vârstă de 28 de ani care joacă în serialul „Vlad' de la PRO TV.

Pentru aceeași publicație, el a făcut dezvăluiri despre povestea lor de dragoste, dar și despre faptul că își așteaptă cu nerăbdare iubita acasă, în România.

Lia Bugnar la Asia Express 1Lia Bugnar la Asia Express 1

„Voi merge şi eu în Turcia spre finalul filmărilor la serial. Momentan, am 14 spectacole şi scriu de zor scenariul. După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei (Bugnar – n.r.), iubita mea. În perioada asta sunt singur şi nu e atât de uşor, dar alţii supravieţuiesc în condiţii mai grele. Când iubeşti, viaţa te inspiră să scrii mai bine. Universul din «Vlad» este şi un univers din viaţa mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relaţii, răzbunare dacă nu ai trecut şi tu prin astea, să prinzi exact esenţa. La început eram chiţibuşar, am un fotoliu cu taburet şi scriu câte 8-10 ore. Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului «Vlad».”

A;adar, pe lângă meseria de actor, Anghel Damian este și scenarist al serialului „Vlad”, de la Pro TV.

Trecutul neștiut al celei mai misterioase concurente de la Asia Express, Lia Bugnar. E superbă și la 50 de ani, dar în copilărie a avut un mare complex

Lia Bugnar, concurentă Asia Express, sezonul 3, este unul dintre cei mai valoroși oameni de cultură din România, făcând carieră ca regizor, scenograf și actor. Dacă ceilalți concurenți la celebrul reality au legătură cu lumea mondenă, iar viața lor personală nu este un secret pentru nimeni, Lia Bugnar are alt background, iar trecutul său nu este cunoscut publicului.

Lia Bugnar a crescut într-o familie cu venituri medii din Balta Albă, tatăl său fiind șef de alimentară, iar mama ei lucrând în același domeniu.

Paradoxal este că, în ciuda meseriei părinților, Lia Bugnar, o frumusețe de femeie și acum, la 50 de ani, a fost complexată toată copilăria de greutatea sa. Dramaturgul a avut ani la rând probleme cu greutatea, fiind atât de slabă încât devenise ținta ironiilor colegilor de clasă.

Foto: Facebook, Click 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton