Cine e Georgiana Lobonț. S-a zvonit că divorțează de soțul ei

 Raiciu Adriana
.

Cine e Georgiana Lobonț. Georgiana Lobonț, în vârstă de 28 de ani, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere din tânara generație. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Rareș Ciciovan, cu care are doi copii superbi. Iată ce nu știai despre aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine e Georgiana Lobonț. Georgiana Lobonț, pe numele său complet Georgiana Maria Lobonț, a devenit cunoscută în urmă cu doar câțiva ani. Cântăreața de muzică de petrecere este născută în data de 9 aprilie 1994 și este din Gherla, județul Cluj. Este pasionată de muzică de la o vârstă fragedă, la vârsta de patru ani a participat la concursul  'Tip Top Mini top' şi a obţinut medalia de argint.

cine-e-georgiana-lobontcine-e-georgiana-lobont

Cine e Georgiana Lobonț. Talentul l-a moștenit din familie. Părinții Georgianei Lobonț sunt și ei talentați și cu voci frumoase. Tatăl artistei a fost dansator la „Ciocârlia' în București, iar sora lui este cântăreața de muzică populară Maria Lobonț.

Citește și: Georgiana Lobonț nu mai vorbește cu Armin Nicoară, după scandalul divorțului: „I-am dat mesaje și nu mi-a răspuns…'

Citește și: „Am fost ușor gelos…'. Rareș Ciciovan, prima reacție după ce a anunțat că divorțează de Georgiana Lobonț:

Citește și: Eduard Gogulescu a fost eliminat de la Survivor 2023: „E greu când îți dorești ceva foarte tare și…'

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, mesaj tăios pentru frații Gavril, după ce i-au trimis în cursa pentru ultima șansă

„La vârsta de 4 ani am urcat pentru prima dată pe o scenă, în fața unui public larg.

Am cântat cu o orchestră adevărată și am concurat la concursul de muzică populară „Tip Top Mini Top' unde am câștigat premiul al doilea. Atunci a fost prima dată când m-am îndrăgostit de viața de artist. Mi-a plăcut atât de mult încât nu am mai renunțat niciodată. 

Talentul l-am moștenit din familie. Ambii părinți sunt talentați și au voci frumoase. Tatăl meu a fost dansator la „Ciocârlia' în București, iar sora lui este cântăreața de muzică populară Maria Lobonț. Pot să mă mândresc că provin dintr-o familie de artiști.', a declarat Georgianei Lobonţ într-un interviu.

Cine e Georgiana Lobonț. Studii

Cine e Georgiana Lobonț. Georgiana Lobonț a finalizat studiile în cadrul Școlii Populare de Artă din Cluj. În anul 2005, artista s-a lansat oficial în cadrul emisiunii Tezaur Folcloric. Cinci ani mai târziu, în 2010, Georgiana lansează și primul ei album de muzică populară Mi-o spus frunza fagului'.

În anul 2016, Georgiana Lobonț termină și Facultate de Drept din Cluj și se căsătorește cu soțul ei de acum, Rareș Ciciovan.

Cum s-au cunoscut Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Cine este Georgiana Lobonț. Pe lângă cariera de succes, Georgiana Lobonț trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Rareș Ciciovan. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când artista era la liceu, în clasa a IX-a. La vremea respectivă, în timp ce se îndrepta spre casă, s-a intersectat cu un băiat care i-a atras imediat atenția.

Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasă a IX-a, iar soțul meu, pe clasă a XII-a. Eram în primele zile de liceu, când etuziasmată alături de noii mei colegi dar și de prieteni ieșeam de la școală. Pe drum, la un colț de stradă, m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț, blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood. Nu-l văzusem niciodată, deși, locuiam în Gherla de o viață. Din prima cred că m-am îndrăgostit de el. Partea amuzantă e că părinții noștri erau prieteni de familie, dar eu nu le cunoșteam băiatul. Îmi doream să aflu cine este, dar nu prea aveam cum, nici cei din anturajul meu nu-l cunoșteau', a povestit vedeta.

Timpul a trecut, iar cei doi formează acum unul dintre cele bine sudate cupluri din showbiz. S-au căsătorit în 2016 și au doi copii superbi acum, o fetiţă Irina Maria și un băieţel, Eduard-Nicolas.

Părinții eu nu au fost de acord să se căsătorească

În urmă cu ceva timp, Georgiana Lobonț spunea că, deși acum este fericită alături de soțul ei, au trecut prin momente dificile la începutul relației. Părinții vedetei nu au fost de acord ca ea să se căsătorească, însă și-a ascultat inima și a decis să facă pasul cel mare.

„Părinții mei nu au fost de acord să mă mărit.S-au opus. Îl vedeau pe Rareș… el era hotărât în ceea ce spunea și avea tot felul de idei de oameni maturi, noi eram niște copii și probabil ei se gândeau că cine știe ce idei are, e un tânăr, nici nu au bani din ce să își facă ideile alea să se concretizeze și ziceau să mai stau, să îmi termin școala. Dar dragostea a fost foarte mare și ne-am căsătorit, și uite că ne-a mers bine. Până la urmă au înțeles pentru că au văzut că dragostea e mare și eram foarte hotărâtă și știam că sunt o fată foarte curajoasă și ambițioasă. Eu fac ce îmi dictează sufletul și mintea pentru că sunt în rezonanță. Puteau să se opună iubirii noastre, dar ce rost avea”, a spus Georgiana Lobonț, în cadrul unei emisiuni TV.

Cine este soțul Georgianei Lobonț

Soțul Georgianei Lobonț se numește Rareș Ciciovan și este de profesie medic stomatolog. Deși nu avea vreo treabă cu showbiz-ul și tot ce înseamnă această lume, a acceptat să-i devină manager Georgianei. Ba chiar mai mult, bărbatul a sacrificat tot pentru soția sa.

Rareș Ciciovan a vândut un apartament, iar suma obținută, în jur de 40.000 de euro, a investit-o în imaginea artistei.

„M-a susținut enorm și am riscat enorm, pentru că ne-am vândut casa! Părinții au fost șocați! Ca să investim în noi, pentru că nu aveam surse de venit, eu tocmai ce eram la Drept în anul patru, Rareș era la Stomatologie în anul șase și nu aveam niciun venit!”, a declarat Georgiana Lobonţ la Teo Show, emisiunea difuzată de postul Kanal D.

S-a zvonit că divorțează

În urmă cu doar câteva săptămâni, în presă, au apărut primele zvonuri legate de un posibil divorț între Georgiana Lobonț și soțul ei. Astfel, vedeta a decis să clarifice acum situația.

„Nu există nicio despărțire și așa ceva nu o să existe atâta timp cât eu exist pe lume asta și cât lucrurile sunt foarte ok între noi, nu am de ce să mă despart și nu există, în primul rând, între noi discuții despre așa ceva.

Pe 4 Martie noi împlinim șapte ani de căsătorie, avem doi copii frumoși, avem tot ce ne trebuie. Eu dacă o să mă despart vreodată, Doamne ferește, o să anunț personal, dar momentan nu se pune problema de așa ceva’, a declarat aceasta.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton