Cine este Florin Buricea, concurentul fără mâini de la Chefi la Cuțite. Are două joburi și merge cu bicicleta!

 Oana Pantazi
.

Florin Buricea este concurentul fără mâini de la Chefi la cuțite care a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați nu doar cu preparatul lui, ci și cu povestea sa de viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Când credeau că nu-i mai poate uimi nimic, iată că cei trei chefi au fost luați ieri prin surprindere de Florin Buricea, concurentul fără mâini de la Chefi la cuțite, care le-a servit un fel de mâncare ce le-a adus aminte de mesele din familie.

Citește și: Adda spune tot adevărul despre relația cu soacra: „Nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene. Avem același temperament”/ EXCLUSIV

Florin Buricea a gătit ca la mama acasă

Cei trei șefi au primit de la Florin o tocăniță foarte gustoasă, ca la mama acasă, și au fost încântați de gustul ei, chiar dacă Florin Dumitrescu, în final, nu i-a dat cuțit concurentului.

„Zici că ne-am întors înapoi în timp, la modul culinar vorbind', a comentat Florin Dumitrescu.

„Ăsta se crede în Franța, vrea să primească numai mâncăruri din astea sofisticate', a fost chef Dumitrescu ironizat imediat de Cătălin Scărlătescu.

Adevărata surpriză a venit însă în momentul în care concurentul și-a făcut intrarea în platou și Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au constatat că tânărul care a gătit pentru ei nu are mâini.

Florin-Buricea-Chefi-la-Cutite-3Florin-Buricea-Chefi-la-Cutite-3

Nu s-a lăsat copleșit de greutăți

Povestea lui Florin Buricea, concurentul fără mâini de la Chefi la cuțite i-a impresionat foarte mult pe cei trei chefi, cu atât mai mult cu cât i-au aflat povestea. În pofida faptului că a suferit un accident grav, tânărul nu s-a lăsat învins. Acesta a mărturisit că lucrează de 14 ani la Clubul Sportiv Dinamo și, mai mult, pentru a-și suplimenta veniturile, s-a angajat și curier

Surpriza a fost și mai mare atunci când s-a aflat că acesta lucrează de 14 ani la clubul sportiv Dinamo. Și ca totul să fie și mai surprinzător, bărbatul și-a luat și al doilea job, de curier și livrează mâncare pe bicicletă în tot Bucureștiul!

„Pe bune?! Foarte tare! Este senzațional! Un sfert din țara asta nu vrea să muncească și el își ia două joburi', a comentat Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Prințul Harry a împlinit 36 de ani. Prima aniversare departe de Familia Regală, marcată de cel mai dureros moment al vieții sale!

Florin Buricea, concurent Chefi la cuțite: „Mi-au amputat mâinile”

Florin Buricea le-a povestit juraților cum s-a accidentat, dar mai ales cum i-a schimbat viața noua lui condiție, care l-a determinat să devină un luptător.

La 13 ani am fost electrocutat într-o centrală. Mi-au amputat mâinile. După un timp, am început să fac lucruri și am ajuns să fac orice apoi. Am terminat școala, am mers la facultate, din 2013 sunt căsătorit și am și o fetiță de patru ani. Acum am și al doilea job, livrez mâncare cu bicicleta pe care am luat-o de la un prieten”, a povestit Florin Buricea.

La final, Florin Dumitrescu și-a exprimat regretul că nu i-a dat cuțitul concurentului, însă acesta, cu două cuțite, a mers mai departe în competiție.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton