Cine e Davor Cărmăzan de la Chefi la cuțite. A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, la doar 5 ani

 Raiciu Adriana
.

Cine e Davor Cărmăzan de la Chefi la cuțite. Davor Cărmăzan, puștiul pasionat de gătit de la vârsta de 2 ani, a reușit să-i impresioneze pe jurați cu cele două preparate. Iată câte cuțite a primit din partea juraților, dar și ce se știe despre concurentul minune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine e Davor Cărmăzan de la Chefi la cuțite. În ediția de marți, 13 septembrie, Davor Cărmăzan, un puști de doar 5 ani, a luat pe toată lumea prin surprindere. Micuțul a decis să îi surprindă pe cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, cu preparatele sale, griș cu lapte și plăcintă sârbească.

davor-carmazandavor-carmazan

Cine e Davor Cărmăzan de la Chefi la cuțite. Pasionat de bucătărie de la vârsta de doi ani, Davor Cărmăzan s-a descurcat de minune și chiar a primit cuțitul de aur din partea lui chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cine este Sorin Ileș de la Chefi la cuțite.E primul concurent care a primit cele trei cuțite de aur deodată

Citește și: Cine este Mihai Ene, concurentul cu o singură mână, de la Chefi la Cuțite. A fost diagnosticat cu cancer osos, la 7 ani:„N-am avut nevoie de terapii’

Citește și:Ce mesaj i-a transmis polițista Adela Loredana soțului ei, înainte de a se sinucide:„Nu pot să mai trăiesc cu durerea asta’

Citește și:Anamaria Prodan, prima afaceristă din România care lansează propria colecție de NFT-uri:'Fac parte din mai multe proiecte frumoase'

Cine e Davor Cărmăzan de la Chefi la cuțite

Cine e Davor Cărmăzan de la Chefi la cuțite. Davor Cărmăzan are doar 5 ani, însă este pasionat de gătit încă de la vârsta de 2 ani. Prima dată a gătit dovlecei pane, iar apoi a trecut la preparate mai complicate.

„Eu am venit aici să le fac celor trei chefi o surpriză. Am învățat de acasă să lucrez. Gătesc de la 2 ani. Eu sper să le placă, căci am multe emoții. Prima dată am gătit dovlecei pane.Știu să mai fac și pate de ficat și spanac', a declarat Davor Cărmăzan în emisiunea culinară moderată de Irina Fodor și Gina Pistol.

Cine e Davor Cărmăzan de la Chefi la cuțite. Davor Cărmăzan nu este străin de platoul de la Chefi la cuțite, fiind fiul regizorului emisiunii. Micuțul are o relație extrem de apropiată cu chef Cătălin Scărlătescu, motiv pentru care a primit cuțitul de aur de la el.

„Doi ani și un pic cred că avea când îmi dădeau maică-sa și taică-su poze cu ce făcea el în bucătărie. Acesta este pentru tine, e de aur, căci așa meriți tu. Ai făcut o mâncare foarte gustoasă, este cuțitul tău de la noi', i-a spus concurentul de la America Express lui Davor.

Cine e Davor Cărmăzan de la Chefi la cuțite. Davor a primit, însă, și două cuțite de la Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Micuțul a părăsit platoul cu zâmbetul pe buze, fiind împlinit că preparatele pregătite au fost pe gustul juraților.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton