Cine e Daniel Dragomir de la Chefi la Cuțite 2023. Lucrează ca executor judecătoresc

 Raiciu Adriana
.

Cine e Daniel Dragomir de la Chefi la cuțite 2023. Daniel Dragomir face parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați cu preparatul său, în audiții. Deși lucrează ca executor judecătoresc, cochetează și cu bucătăria. Iată ce nu știai despre concurentul de la Chefi la cuțite!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine e Daniel Dragomir de la Chefi la cuțite 2023. Sute de concurenți au decis să participe și sezonul acesta la Chefi la cuțite. Însă, doar cei mai buni au reușit să și ajungă în echipe. Unul dintre ei este și Daniel Dragomir, care a obținut un loc în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

daniel-dragomir-chefi-la-cutitedaniel-dragomir-chefi-la-cutite

Cine e Daniel Dragomir de la Chefi la cuțite 2023. Daniel Dragomir de la Chefi la cuțite 2023 a venit în preselecții alături de cel mai bun prieten al său, însă doar el a reușit să treacă în etapa următoare. A urmat proba de bootcamp, unde a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați, iar apoi a fost acceptat în una dintre echipe, mai exact cea neagră. Iată ce nu știai despre Daniel Dragomir!

Citește și: Cine este Diane Roman Inamahoro de la Chefi la Cuțite. S-a născut în Africa și e căsătorită cu un român

Citește și: Cine este Mariana Zinner de la Chefi la Cuțite 2023. Are o afacere cu bubble tea

Citește și: Theo Rose, despre sarcină și relația cu Anghel Damian: „Este jumătatea mea. Dumnezeu știe clar ce face cu noi’

Citește și: Câți bani a primit Ștefania Stănilă, după 20 de săptămâni la Survivor 2023: „Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici'

Cine e Daniel Dragomir de la Chefi la cuțite 2023

Daniel Dragomir de la Chefi la cuțite 2023 are 50 de ani, este din Timișoara și lucrează ca executor judecătoresc. A decis să participe la emisiunea culinară alături de prietenul său de o viață, Virgil Drăgoi.

„Mă cheamă Daniel Dragomir, am 50 de ani, deși nu se vede, sunt din Timișoara și lucrez ca executor judecătoresc. La Chefi la cuțite am venit însoțit, concurează și el, cel mai bun prieten al meu. Ne spunem iubi că e atât de restrânsă relația între noi încât lumea ne confundă', a povestit concurentul în preselecții.

Salată de ton cu anchoa a fost pe placul celor trei chefi, mai cu seamă a lui Florin Dumitrescu, în timp ce ciorba caciuche, cu fructe de mare, a fost extrem de apreciată de Florin Scărlătescu. Totuși, preparatul prietenului său nu a reușit să-i impreisoneze pe cei trei chefi.

Astfel, cel care a primit trei cuțite a fost Daniel Dragomir, care a primit și un loc în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Daniel Dragomir – soție

Pe contul său de socializare, Daniel Dragomir nu postează foarte multe fotografii, însă am putut observa că în cele pe care le are este și soția acestuia. Concurentul este căsătorit cu Dragomir Daiana din iulie 2001 și are două fete.

Concurenți Chefi la cuțite

După probe de foc, cei trei jurați de la Chefi la cuțite și-au ales preferații. Astfel, echipele au fost împărțite în felul următor:

Echipa lui Sorin Bontea e formată din: Diane Inamahoro, Mario Zahariea, Constantin OnuțMonica PușcoiuGeorge BorșaruNina Hariton (Cuțit de aur). Ei au primit tunica roșie.

Echipa lui Florin Dumitrescu e formată din: Iustin Radu CâmpeanuAndrea SabiniMariana ZinnerMihaela ZaharieaLuna MorgaciovaFlorin BorșaruLaurențiu Neamțu (cuțitul de aur). Aceștia au primit tunica gri.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu e formată din: Amalia EsaGeorge PopescuDaniel DragomirAnaMaria IjacDumitru Paul Tudosescu (cuțitul de aur). Ei au primit tunica neagră.

sursa foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton