Detalii în premieră despre bărbatul care a bătut-o pe Laurette: „S-au întâlnit și cu o seară în urmă”

 Lupescu Anca
.

Laurette a fost bătută în seara de 9 martie de către un bărbat. Totul s-a întâmplat în centrul Bucureștiului, într-un hotel din Centrul Vechi. Aceasta a ajuns la poliție cu lovituri la mână. Acum, s-au aflat detalii despre cine este bărbatul care a bătut-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Totul s-ar fi întâmplat în Centrul Vechi, într-un hotel, iar angajații au sunat la 112, după ce au auzit țipete și scandal. Laurette a mers la Poliție alături de cel care ar fi agresat-o.

laurette-batuta-hotel-960×640-1laurette-batuta-hotel-960×640-1

Bărbatul care a lovit-o pe Laurette are 43 de ani, este din Brașov și ar avea o situație financiară foarte bună, potrivit surselor Fanatik.ro.

Cine este bărbatul care a lovit-o pe Laurette

Potrivit sursei citate, bărbatul s-ar numi Marian, iar el și Laurette s-ar mai fi întâlnit anterior. Cei doi s-ar fi văzut chiar cu o seară înainte de scandalul din camera de hotel. Conform surselor citate, bărbatul ar avea soție și doi copii.

Citește și: Laurette a trecut prin momente cumplite, după divorț.A dormit în mașină, cu fiica ei

Citește și: Laurette și iubitul fotbalist s-au despărțit înainte de nuntă:'Încă nu sunt luată, sunt liberă!'

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor, atac la Andreea Antonescu.Declarații neașteptate după ce a părăsit competiția

Citește și: Războinicii, indignați de comportamentul lui Jador, la Survivor. Starlin:„Nu tolerez așa ceva’

Avocatul angajat de Laurette, Vlad Hosu, infirmă informațiile apărute în presă, conform cărora scandalul dintre cei doi ar fi plecat de la o sumă de bani pe care vedeta ar fi urmat să o primească în urma întâlnirii.

Avocatul, însă, a confirmat informația potrivit căreia Laurette și bărbatul cu care a ajuns să dea cu subsemnatul la secția de poliție se cunoșteau, vorbeau de luni bune și nu erau la prima întâlnire. Conflictul dintre ei ar fi izbucnit, însă, spontan, fără să aibă la bază cauze care au legătură cu latura financiară.

Acel conflict a pornit în mod spontan. Am citit că ea i-ar fi solicitat o sumă de bani, nu este adevărat! Ei vorbeau prin mesaje de mai multe luni, se întâlniseră și cu o seară înainte, într-un loc public. Sunt persoane care se cunoșteau anterior acestei întâlniri. În niciun caz nu a existat un schimb de servicii între ei.', a declarat avocatul Vlad Hosu, pentru Fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton