Cine e alături de Mădălina Crețan, după moartea lui Nosfe: "Este vorba despre..."

 Raiciu Adriana
.

Cine e alături de Mădălina Crețan, după moartea lui Nosfe. Nosfe, pe numele său real, Darius Crețan, s-a stins din viață pe 16 ocombrie, la vârsta de 37 de ani. Moartea rapperului a devastat multă lume, iar soția sa, Mădălina trece prin momente dificile. Într-un interviu recent, aceasta a spus cine îi este alături în aceste momente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nosfe sau Darius Vlad Crețan, pe numele său real, a murit în data de 16 octombrie 2022, în urma unui infarct miocardic. Vestea a picat ca un trăsnet în industria muzicală, mai ales că nu se știa ca rapperul să aibă vreo problemă de sănătate.

contul-de-instagram-al-madalineicontul-de-instagram-al-madalinei

La mai bine de două săptămâni de când Nosfe s-a stins din viață, Mădălina Crețan, fosta lui soție, a oferit primul interviu despre perioada dificilă prin care trece, dar și pe cine are alături în aceste momente. De asemenea, a mai povestit cum a rămas fără contul de Instagram, pe care îl avea de ani buni.

Citește și: Soția lui Nosfe, mesaj emoționant la o săptămână de la moartea artistului:'Sunt copleșită'

Citește și: Soția lui Nosfe a rămas fără cont de Instagram:”Au pățit mulți așa pentru că aveau poză cu el la profil”

Citește și: Bianca Rus a leșinat în baie și a ajuns de urgență la spital: „Au fost complicații foarte mari'

Citește și: Cum arată Dinu Maxer după ce soția l-a pus să-și facă operații estetice:Face 49 de ani și are nevoie de îmbunătățiri

Cine e alături de Mădălina Crețan, după moartea lui Nosfe

Mădălina Crețan trece printr-o durere de nedescris, dar are pare de susținerea apropiaților, dar și a internuaților. Într-un interviu recent, soția lui Nosfe a spus că mama ei în este alături în aceste momente dificilă, dar se vede destul de des și cu băieții din trupa Șatra Benz.

O am pe mama lângă mine și băieții din trupă, sunt mulți oameni în jurul meu”, a spus Mădălina Crețan, la Antena Stars.

Cum a rămas Mădălina Crețan fără Instagram

Lu-K Beats a anunțat pe rețelele de socializare personale că soția lui Nosfe nu mai are cont de Instagram, după ce mai multe persoane i-au dat report. Mădălina a povestit acum ce s-a întâmplat, de fapt.

Contul lui Nosfe nu a fost dezactivat, este vorba doar de contul meu, de contul DJ-ului Șatra B.E.N.Z., încă un producător din cercul acesta, sunt mai multe nume din jurul nostru. Am înțeles că s-au folosit de faptul că noi toți aveam, aceeași poză de profil cu Darius și ne-au acuzat că încercăm să ne folosim de imaginea cuiva și că nu sunt reale conturile.„, a declarat Madalina, soția regretatului artist Nosfe, pentru sursa citată anterior.

„Au făcut asta din pură răutate”

Ba chiar mai mult, soția regretatului artist a mai adăugat faptul că cei care au apelat la un asemenea gest au făcut-o doar din pură răutate.

Este vorba despre niște copii, sau de niste oameni cu minte de copil, care au făcut asta din pură răutate, iar motivul și scopul nu am cum să îl înțeleg.” a mai spus Madalina, soția lui Nosfe.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton