Cine e Adrian Stroe de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

 Raiciu Adriana
.

Cine e Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. În ediția de miercuri, 21 septembrie, concurentul Adrian Stroe a reușit să impresioneze cei trei jurați cu preparatul său. A obținut cele trei cuțite, însă cel mai important a fost cel de aur, primit din partea lui chef Cătălin Scărlătescu. Ce preparat a gătit bucătarul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine e Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. Sezonul 10 de la Chefi la cuțite pare a fi unul dintre cele mai bune de până acum, întrucât mulți concurenți au reușit să obțină cuțitul de aur din partea juraților. Ba chiar mai mult, în una dintre primele ediții, un participant a primit cele trei cuțite de aur deodată, pentru prima dată în istoria emisiunii.

adrian-stoicaadrian-stoica

Cine e Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. În ediția de miercuri seară, 21 septembrie, Adrian Stroe, bucătar de meserie, i-a impresionat pe cei trei jurați, în special pe Cătălin Scărlătescu, cel care i-a și dat cuțitul de aur. Ce preparat a gătit!

Citește și: Cum se înțeleg Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea după 10 de ani emisiuni la TV: „Nu ne-am întâlnit niciodată la o bere'

Citește și: Ce scrie pe biletul de pe sicriul Reginei Elisabeta și ce semnificație au florile din coroana funerară

Citește și: Cabral și Adela Popescu, afectați de Uraganul Fiona. Ce s-a întâmplat cu echipa Sunt celebru, scoate-mă de aici:'În toate camerele e plin de apă'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea lui Viorel Lis. Oana Lis, dezvăluiri cutremurătoare:Nu-l ajută nimeni din familia lui. L-au dat nepoții în judecată

Cine e Adrian Stroe de la Chefi la cuțite

Cine e Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. În cea de-a 10 ediție din sezonul 10 de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu l-au cunoscut pe Adrian Stroe. Este de meserie bucătar și vine din Râmnicu Vâlcea. A reușit să facă imediat impresie cu preparatul său, un desert care la prima vedere ceva foarte ușor de făcut.

CIne e Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. Concurentul a ales să pregătească o inedită rețetă de mousse de ciocolată cu chipsuri de hippen, preparatul convingându-l pe chef Scărlătescu să-i dea cuțitul de aur.

„Am început să lucrez în bucătărie la frageda vârstă de 18 ani. Am început de la un post de jos. În Italia am plecat ca să învăț să fac paste. Acolo am stat 4 ani de zile, doar că nu puteam să mă plafonez, nu suportam asta. Dacă ceva mi se părea mai wow, plecam.

Am primit o ofertă în Germania. Mi s-a părut greu la început pentru că în mare parte se vorbea germană, doar patronul era italian. Am avut noroc că, după o perioadă, mi s-a dat mână liberă și mi-am format eu echipa. Mi-am adus din Vâlcea echipa mea, bucătari, ajutori, tot. Bucătăria, pentru mine, pot să spun la ora actuală că este aproape tot, după copii. Mă liniștește. Am momente când gătesc noaptea, anunț, mi se deschide iar bucătăria și stau singur până la 4-5 dimineața unde încerc noi preparate sau încerc să le îmbunătățesc pe cele pe care deja le avem la restaurantul unde lucrez. Nu m-aș vedea să fac altceva', a zis Adrian Stroe.

A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Cine e Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. Pe lângă pasiunea pentru gătit, bucătarul are și o poveste de viață impresionantă. S-a despărțit de partenera sa în urmă cu ceva timp și crește singur cei doi copii.

Mama copiilor a făcut multe împrumuturi, sute de milioane, pe care nu le mai dădea înapoi. Eu eram la serviciu, nu știam nimic. Nu am știut niciodată ce a făcut cu banii și ăsta a fost și motivul divorțului. Nu puteam să muncesc la infinit să acopăr niște datorii. Am preferat să îi iau și suntem bine acum. Îi las cu bona și eu mă duc la serviciu, apoi mă duc și îi iau', a dezvăluit concurentul.

Cine e Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. După ce a stat la povești cu jurații, a primit cele trei cuțite și a dat să plece din platou. În acel moment, Cătălin l-a strigat și i-a oferit cel mai important cuțit, cel de aur.

„Eu zic să te grăbești! Bine ai venit! Mie mi-a plăut foarte mult ce ai făcut aici. Eu nu am dat niciodată așa repede cuțitul de aur, niciodată pentru un desert', i-a mărturisit Scărlătescu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton