Cine câștigă Survivor 2022? Casele de pariuri au listat preferații

 Miniosu Alexandra
.

Cine câștigă Survivor 2022? Mai e foarte puțin timp până ce Survivor România 2022, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din România, va ajunge la final. În Republica Dominicană, concurenții emisiunii de la PRO TV au intrat deja în etapa jocurilor individuale. La acest nivel al competiției, casele de pariuri și-au listat deja preferații pentru câștigarea concursului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Așadar, Survivor 2022 se apropie cu pași repezi de final, după luni de provocări, care mai de care mai grele. În etapa jocurilor individuale, casele de pariuri și-au stabilit deja favoriții pentru câștigarea concursului jucat în Republica Dominicană.

survivor-pariuri-1survivor-pariuri-1

Cine câștigă Survivor 2022. Potrivit fanatik.ro, pariorii care vor să dea lovitura cu Survivor au posibilitatea să încerce să-și înmulțească banii pe seama preferaților pe care îi au în competiția din jungla Dominicană. După ce, în prima de a jocurile individuale, Ștefania Ștefan a fost eliminată, cotele pentru ceilalți șapte concurenți rămași în concurs au suferit modificări substanțiale.

Citește și: Câți bani primesc câștigătorii Survivor din străinătate.În America este cel mai mare premiu!

Citește și: Ștefania Ștefan a fost eliminată de la Survivor:„Greul pe care l-am dus aici…'

Citește și: Cum a împiedicat-o Mr. Pink pe Monica Gabor să-și îndeplinească cel mai mare vis:”Nimeni, la aces vreme, nu știa…”

Citește și: Cristina Șișcanu a acuzat-o pe femeia care îi făcea curățenie în casă că i-a furat diverse obiecte:Și-a luat lucrurile și a rupt-o la fugă'

Cine câștigă Survivor 2022

Cine câștigă Survivor 2022. Cei șapte concurenți de la Survivor România 2022 au intrat deja în ultimele zile de competiție. Marea finală a show-ului va fi difuzată pe 31 mai, în direct, la PRO TV. Până la acel moment însă, în cadrul show-ului va mai avea loc o serie de eliminări. Eliminările au început pe 21 mai 2022, atunci când Ștefania Ștefan a părăsit emisiunea.

Eliminare Ștefaniei Ștefan a luat prin surprindere pe toată lumea, având în vedere că se afla în postura de cea mai eficientă concurentă de la Survivor România 2022. Plecarea ei a schimbat cotele la pariuri pentru concurenții de la Survivor România 2022. Deși tânăra avea cota 10 să câștige competiția, sursa citată scrie că schimbările de după eliminarea ei sunt unele considerabile.

Casele de pariuri au listat preferații

Cine câștigă Survivor 2022. Potrivit caselor de pariuri, în prezent, principalii preferați la câștigarea show-ului Survivor România 2022 sunt Ionuț Popa, Alex Delea și Alexandru Nedelcu, cu unele mici diferențe în funcție de operatorul de pariuri preferat. Așadar, potrivit Superbet, Ionuț Popa și Alex Delea au cotă de 4 pentru a câștiga competiția din Dominicană, iar Alexandru Nedelcu a primit cotă de 6.

La Betano, însă, Alexandru Nedelcu este văzut ca marele favorit, cu cota de 3. Rivalii săi sunt cotați mai slab. Mai exact, Ionuț Popa are cota de 4, iar Delea de 6.

Ce cote au concurenții de la Survivor 2022

Cine câștigă Survivor 2022. Elena Chiriac și Marian Drăgulescu sunt ultimii doi Faimoși care au rămas la Survivor România 2022. Cotele pentru cei care-și doresc să parieze pe cei doi sunt unele interesante. Mai exact, dacă o persoană pariază 100 de lei pe Elena Chiriac, la Superbet, în cazul în care ea va câștiga, ar putea obține 500 de lei. La Betano, ar putea câștiga 800 de lei.

Marian Drăgulescu are cote mai mari decât Elena Chiriac. Indiferent unde ar paria cineva că el va câștiga concursul, în cazul în care el va fi învingătorul, va obține, cu doar 100 de lei, 800.

În ceea ce-l privește pe Blaze, acesta are cota cea mai mare, de 15. Asta înseamnă că nu prea mulți pariori pun banii pe concurent.

Clasamentul eficienței de la Survivor 2022 e contrazis de votul publicului

Cine câștigă Survivor 2022. Clasamentul eficienței de la Survivor era domniat autoritar de Ștefania Ștefan, cea care a fost eliminată în etapa jocurilor individuale. Fosta concurentă avea o eficacitate de 73,7%. În prezent, în fruntea topului se află Ionuț Popa – 57,6%. Urmează apoi Alex Delea – 57,6% – și Oana Ciocan – 55,3%. Cea din urmă nu are însă o cotă la pariuri pentru a obține premiul Survivor.

Clasamentul de la Survivor 2022 e completat de Blaze, pe locul patru, cu 52,1%, Marian Drăgulescu, Alexandru Nedelcu, unul dintre preferații caselor de pariuri, cu 49,6%. Ultima din top e Elena Chiriac, cu o eficiență de 47%.

Care e marele premiu de la Survivor 2022

Survivor România 2022 se apropie de final. Marea Finală, etapă așteptată de toată lumea, va avea loc pe data de 31 mai 2022. Atunci, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, va anunța câștigătorul, în direct, la PRO TV.

Survivor România 2022 a pus la bătaie un premiu uriaș pentru concurenți, de 100.000 de euro. Acestuia i se adaugă și considerabile sume de bani, obținute de-a lungul participării lor în concurs. Fiecare dintre participanți are negociată o sumă săptămânală pentru participarea la Survivor.

Sursă foto: Instagram, Fanatik

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton