Cine a fost Călin Doboș, "esteticianul vedetelor". Era căsătorit și avea un băiat de 19 ani

 Dumitrache Laura
.

Cine a fost Călin Doboș, „esteticianul vedetelor”. Călin Doboș a fost numit esteticianul vedetelor după ce mai multe persoane cunoscute din România au apelat la el pentru diverse operații de înfrumusețare. Medicul Călin Doboș și-a pierdut viața miercuri seara, într-un accident rutier. Acesta se afla pe motocicletă în momentul în care a pierdut controlul acesteia. Avea 48 de ani, era căsătorit și avea un băiat de 19 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine a fost Călin Doboș, „esteticianul vedetelor”. Călin Doboș a fost un medic estetician renumit printre vedetele din România. Pe pagina personală a acestuia este menționat faptul că a făcut prima intervenție de chirurgie estetică în perioada în care era student. De asemenea, medicul Călin Doboș a urmat stagii de formare în chirurgia cosmetică în țări ca Italia, Austria, Spania, Franța sau Anglia.

calin dooscalin doos

Medicul Călin Doboș a murit ieri, într-un accident rutier produs pe Șoseaua Grozăvești din Capitală. Se pare că acesta se afla pe o motocicletă, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

Citește și: A murit Călin Doboș, chirurgul estetician al vedetelor, într-un grav accident rutier. Bianca Drăgușanu, clienta lui:”Sunt în stare de șoc”

Citește și:Claudia Pătrășcanu îl atacă dur pe Gabi Bădălău, după divorț:„Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Nu are timp de ei, merge în cluburi'

Citește și:Povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura:”Aveam 16 ani când ne-am cunoscut”

Citește și:Arminia Grad a fost eliminată de la Chefi la cuțite:”M-am văzut un pic mai departe”

Cine a fost Călin Doboș, „esteticianul vedetelor”

Călin Doboș, supranumit „esteticianul vedetelor”, a murit miercuri seara, într-un accident rutier. Chirurgul estetician avea 48 de ani, era căsătorit și avea un băiat de 19 ani. Acesta a fost medicul estetician al vedetelor din România, iar multe persoane publice de la noi au apelat la el pentru a le scăpa de micile imperfecțiuni.

Potrivit informațiilor de pe pagina personală a chirurgului, a făcut prima intervenție chirurgicală estetică în perioada în care era student. De asemenea, Călin Doboș a făcut parte din multe asociații profesionale și a urmat stagii de formare în chirurgie în numeroase țări.

Călin Doboș, implicat într-un scandal uriaș

Cine a fost Călin Doboș, „esteticianul vedetelor”. În urmă cu 9 ani, medicul Călin Doboș a fost implicat într-un scandal major după ce a fost acuzat că a operat o femeie de 36 de ani din Brăila, care a decedat la scurt timp după intervenție. Acesta a fost condamant la 3 ani de închisoare cu executare și i s-a interzis dreptul de a profesa timp de 4 ani în anul 2020.

Călin Doboș s-a declarat nevinovat și a mărturisit că pacienta a ascuns detalii legate de istoricul ei medical. Cu toate astea, ancheta a arătat că medicul estetician ar fi realizat liposucții fără licență.

Călin Doboș a murit într-un accident rutier petrecut pe Șoseaua Grozăvești. Brigata Rutieră a declarat într-un comunicat că acesta conducea o motocicletă și că a pierdut controlul asupra direcției de mers. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Bianca Drăgușanu, mesaj sfâșietor după moartea lui Călin Doboș

Numeroase vedete i-au trecut pragul cabinetului lui Călin Doboș. Printre cele mai fidele cliente ale sale se număra și Bianca Drăgușanu. Vedeta s-a declarat șocată de moartea chirurgului estetician și a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

„Rămas bun, prieten drag. Nu te voi uita niciodată! Nu există cuvinte pentru toată prietenia și implicarea ta în viața mea! Te voi iubi mereu… rămas bun!', este mesajul pe care l-a postat pe instagram Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Instagram

Citeşte şi despre Rasputin şi Napoleon Bonaparte!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton