S-a aflat! Cine a câștigat Exatlon 3. Filmările s-au terminat, iar concurenții sunt deja acasă

 Stamen Diana
.

Filmările din Republica Dominicană s-au încheiat recent, asta pentru că producătorii au grăbit lucrurile. Concurenții sunt deja acasă și s-a aflat cine a câștigat Exatlon 3. Este neașteptat cine a plecat acasă cu marele premiu de 50.000 de euro.

Faimoșii și Războinicii s-au întors în România, iar câștigătorul Exatlon 3 este din echipa Faimoșilor. Bătălia a fost una foarte grea, dar doar unul a ieșit câștigător. Favoriții la masculin au fost Costin Gheorghe, Ion Surdu de la Faimoși, iar de la Războinici Mihai Berar și Gabriel Nedelcu. Din păcate, Costin Gheorghe și Mihai Berar s-au accidentat în competiție și asta le-a afectat parcursul în competiție.

Marea finală a fost între Ion Surdu de la Faimoși și Gabriel Nedelcu de la Războinici. Ei bine, marele câștigător de la Exatlon 3, masculin, este Ion Surdu, potrivit capital.ro. Faimosul l-a învins pe Războinic la proba finală.

Finala dintre fete este neașteptată. Favorită pentru marele premiu a fost Iuliana Aradi, dar a fost eliminată de Nicoleta Luncă. Finala de la Exatlon 3 a fost una strânsă, dar deznodământul este unul neașteptat. Potrivit informațiilor apărute în presă, Andreea Arsine este cea care a câștigat Exatlon la fete.

Citește și: Mario Fresh, totul despre revederea cu Alexia Eram, după 10 săptămâni la Exatlon: 'A închiriat o cameră la hotel'

Citește și: Ce face Mario Fresh cu banii pe care i-a câștigat la Exatlon: 'Am zis să-mi iau casă și apoi mașină'

FOTO: Facebook

Ion SurduIon Surdu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton