Cine a ajutat-o pe Oana Lis să iasă din depresie: "Nu puteam nici să mă spăl singură"

 Dumitrache Laura
.

Oana Lis a demonstrat în nenumărate rânduri că este o soție devotată. În ultima perioadă, Viorel Lis s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, iar Oana a fost alături de el. Pe lângă toate acestea, blondina s-a luptat cu depresia. Sotia fostului edil a dezvăluit cine a fost persoana care a ajutat-o să treacă peste cele mai întunecate momente din viața sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Lis trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Fostul edil al Capitalei are numeroase probleme de sănătate, motiv pentru care are nevoie de bani pentru tratamente. Oana și-a amanetat chiar și verigheta pentru a face rost de bani. Recent, soția lui Viorel Lis a vorbit despre momentul în care a trecut prin depresie.

oana lis vedetaoana lis vedeta

Viorel Lis are un ajutor de nădejde. Oana , soția lui, este alături de el și are grijă să primească tratamentul corespunzător. Cu toate acestea, putini sunt cei care știu că vedeta s-a luptat cu depresia și a trecut prin momente grele. O persoană neașteptată a ajutat-o să depășească această perioadă.

Citește și: Cum arată și cum se simte Viorel Lis, după ce a făcut preinfarct:„Este slăbit, trebuie în continuare să mergem la doctori'

Citește și:Oana Lis a ajuns de urgență la spital după ce s-a accidentat la picior: „Am căzut”

Citește și: Un cuplu britanic a primit o scrisoare din partea Reginei Elisabeta a II-a, chiar în ziua morții suveranei:”Am fost absolut devastați”

Citește și: Dana Budeanu, revoltată după ce părinții săi au primit facturi de peste 3.000 de lei la energie:”Am depus reclamație la ANPC”

Cine a ajutat-o pe Oana Lis să iasă din depresie

Oana Lis s-a confruntat cu momente dificile. Deși întotdeauna apare cu zâmbetul pe buze, vedeta a dus lupte grele cu boala secolului. În ultima perioadă, Viorel Lis s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar soția lui a făcut orice pentru a-i putea plăti tratamentul fostului edil. Ba chiar și-a amanetat verigheta pentru a face rost de bani. Pe lângă asta, Oana s-a luptat și cu depresia. Recent, blondina a povestit că a existat o perioadă în care nu se mai putea îngriji, dar o persoană dragă a ajutat-o să-și revină.

Îmi place să mă aranjez și nu sunt îmbrăcată scump. În perioada asta, cât am fost în depresie, mi-a fost alături exact cine nu mă așteptam. Am avut momente în care nu puteam nici să mă spăl singură și m-a ajutat o prietenă, Ruxi, îi mulțumesc pe această cale, care venea și mă spăla și pe cap acasă și pe corp. Depresia e o boală cruntă. Cazi foarte mult, dar în aceeași măsură există și terapii care să te scoată din starea de nefericire.,a povestit Oana Lis pentru wowbiz.ro.

Oana Lis este singurul sprijn al lui Viorel Lis

Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani are mari probleme de sănătate. Din fericire, acestea are un ajutor de nădejde, iar Oana a demonstrat că își iubește soțul. Vedeta a fost alături de fostul edil, fiind nevoită să își amaneteze verigheta, pentru a face rost de bani. Cei doi au probleme mari pe plan financiar, dar Viorel Lis este fericit că Oana este alături de ei.

E o perioadă grea pentru noi acum, e foarte greu pentru el să stea numai în casă, e o persoană foarte activă. Acum îi arăt poze, îl înveselesc cu starea mea, îi mai povestesc cu cine m-am întâlnit. Cred că e important lucrul ăsta. Ultima oară, în spital, am stat la recuperare 10 zile, cu covid-ul iar 10 zile și mereu numai pe la doctori.Viața e o luptă și noi trebuie să luptăm.(…) Datorită oamenilor am putut să îi fac niște terapii lui Viorel, i s-au mai ameliora durerile și le mulțumesc din suflet pentru ajutorul financiar, pentru sfaturi„, a mai spus vedeta.

Oana și Viorel Lis, poveste de iubire ca-n filme

Deși e o diferență de 35 de ani între ei, Oana și Viorel Lis sunt fericiți împreună. Au trecut peste orice obstacol și au demonstrat că sunt un cuplu solid. Soția fostului edil al Bucureștiului a mărturisit despre începuturile relației cu acesta. Viorel Lis a fost primul bărbat care i-a oferit Oanei o orhidee, floarea care îi plăcea cel mai mult vedetei.

'Parcă a fost ieri, nu știu, sincer dacă vreodată aș rămâne singură nu știu cu ce m-ar mai putea impresiona un bărbat. Am avut o relație ca în filme, el a fost primul bărbat care mi-a oferit o orhidee. Nu văzusem în viața mea o orhidee, mă scotea la cele mai frumoase restaurante. (…) Am fost plecată cu el în Italia și n-am spus nimănui acasă. Am lăsat un bilet și am zis că am plecat cu Primăria în delegație. Mătușa mea și bunica mea au citit în ziare. (…) Era într-adevăr diferența de vârstă, nu știam dacă relația o să reziste', a spus Oana Lis la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton