Christina Applegate, apariție emoționantă la SAG Awards, după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă: "Ultima mea decernare de premii, în calitate de actor"

 Dumitrache Laura
.

Christina Applegate, apariție emoționantă la SAG Awards, după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Christina Applegate este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. În urmă cu doi ani, aceasta a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Christina a avut o apariție spectaculoasă la cea de-a 29-a ediție anuală „Screen Actors Guild Awards”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Christina Applegate, apariție emoționantă la SAG Awards, după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Christina Applegate se luptă cu o boală cruntă, de câțiva ani. Duminică, 26 februarie, actrița și-a făcut apariția pe covorul roșu și s-a sprijinit în bastonul său. Vedeta a declarat că este ultima ceremonie la care va participa. Christina suferă de scleroză multiplă.

christinachristina

Christina Applegate și-a făcut apariția la SAG Awards 2023 din Los Angeles, alături de fiica ei. Actrița în vârstă de 51 de ani a anunțat cu mare emoție, că această ceremonie de premiere este cel mai sigur ultima, din cariera sa de actor.

Citește și: Christina Applegate, prima apariție după ce s-a aflat că suferă de scleroză multiplă. A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Citește și:Christina Applegate s-a îngrășat 18 kilograme și merge cu baston. Actrița suferă de scleroză multiplă

Citește și:Nasrin Ameri, primele declarații despre sexul și numele bebelușului: „O să fiu sinceră și o să vă spun că…'. De ce a ascuns vestea că este însărcinată

Citește și:„Am în continuare probleme mentale, dar…”. Cum s-a schimbat viața lui Mihai Bendeac după ce a împlinit 40 de ani

Christina Applegate, apariție emoționantă la SAG Awards, după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă

Actrița Christina Applegate a participat la cea de-a 29-a ediție anuală „Screen Actors Guild Awards”. Vedeta și-a făcut apariția pe covorul roșu cu bastonul ei personalizat, după în urmă cu doi ani a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Actrița a purtat o rochie de catifea, neagră, iar bastonul era personalizat cu „Fuck SM” (Să te ia naiba, scleroză multiplă!). De asemenea, alături de ea a fost fiica ei, Sadie, în vârstă de 12 ani, care a fost un adevărat sprijin pentru îndrăgita actriță. Sadie a fost asortată cu mama ei și a purtat o ținută neagră.

Christina Applegate: „Este ultima mea decernare de premii”

Evenimentul a fost important pentru Christina Applegate. Actrița a mărturisit că, cel mai proababil, aceasta a fost ultima apariție la care a participat, în calitate de actriță. 'Este ultima mea decernare de premii, în calitate de actor. Așa că va conta enorm. La ora actuală, îmi este imposibil să mă mai trezesc la 5 AM și să stau 12 – 14 ore pe platourile de filmare.'

Christina Applegate a fost nominalizată pentru a șasea oară la Premiile SAG. Anul acesta a fost nominalizată pentru prestația din  Dead to Me', o producție Netflix în care joacă rolul lui Jen Harding. Îndrăgita actriță va rămâne activă, declarând că se va axa pe a pune voci în filme.

cover-viva-februarie-small-1-700cover-viva-februarie-small-1-700

Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în 2021

În anul 2021, Christina Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multă. Vedeta din Familia Bundy a dezvăluit că suferă de această afecțiune care îi îngreunează mobilitatea. Astfel, Christine folosește un bastin care o ajută să își mențină echilibrul. Din cauza tratamentului și a imobilității, actrița s-a îngrășat 18 kilograme.

„Salut, prieteni! Acum câteva luni am fost diagnosticată cu scleroză multiplă (MS). A fost o călătorie ciudată. Dar am avut sprijinul câtorva oameni care ştiu că au aceeaşi afecţiune. A fost un drum greu. Dar, aşa cum toţi ştim, drumul merge mai departe. Cu excepţia cazului în care vreun tâmpit îl blochează”, a scris Christina Applegate pe contul său de Twitter, în acea vreme.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton