Christian Sabbagh pleacă de la Kanal D. Prezentatorul TV are alte planuri: ”Altcineva îmi va lua locul”

 Stamen Diana
.

După opt ani, Christian Sabbagh pleacă de la Kanal D, iar anunțul a fost făcut chiar de el. Prezentatorul TV a luat pe toată lumea prin surprindere cu această veste neașteptată. Christian Sabbagh are alte planuri în ceea ce privește cariera lui.

O decizie neașteptată a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce Christian Sabbagh a anunțat că a încetat colaborarea cu Kanal D și că altcineva îi va lua locul pe micul ecran. Chiar dacă prezentatorul TV nu va mai fi la acest post de televiziune, el îi îndeamnă pe cei care îl admiră să urmărească în continuare Kanal D. Christian Sabbagh are are planuri și anunță că în curând se va revedea cu publicul său, însă într-o altă postură.

De opt ani sunt alături de dumneavoastră, la Kanal D. Vine ziua când trebuie să ne luam și la revedere! De mâine, altcineva îmi va lua locul! Ne vom revedea curând, din altă postură! Nu uitați să vizionați postul meu de suflet, Kanal D! Rămâneți cu bine! Aveți grijă de dumneavoastră!', a fost mesajul transmis de Christian Sabbagh.

Deocamdată nu se știe motivul pentru care prezentatorul TV a ales să plece de la Kanal D sau dacă acesta a fost dat afară. Mesajul transmis de Christian Sabbagh a fost publicat pe una dintre rețelele de socializare, apoi și-a șters contul, potrivit cancan.ro.

Citește și: Christian Sabbagh a devenit tată pentru a patra oară. Primele declaraţii ale prezentatorului TV

FOTO: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton