Chrissy Metz a slăbit 45 de kilograme în 5 luni. Ce dietă a ținut

 Oana Pantazi
.

Simpatica actriță Chrissy Metz a slăbit 45 de kilograme în doar 5 luni, apelând la o metodă simplă, dar eficientă. Chiar dacă e încă departe de greutatea normală, actrița a dat un număr impresionant de kilograme mâncând cu deficit de calorii. Iată ce dietă a ținut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Carismatica actriță și cântăreață Chrissy Metz a slăbit nu mai puțin de 45 de kilograme în doar 5 luni printr-o metodă simplă, după ce a dus o luptă constantă cu kilogramele de-a lungul vieții. Chiar dacă este extrem de apreciată pentru talentul actoricesc, Chrissy nu a fost nici ea scutită de bullying de-a lungul carierei. Iată cum a reușit să dea jos actrița un număr improtant de kilograme!

Guests at Good Morning AmericaGuests at Good Morning America

Chrissy Metz a slăbit 45 de kilograme. Ce dietă a ținut

Christine Michelle Metz (Chrissy Metz) s-a născut pe 29 septembrie 1980, în Florida, alături de patru frați, dintre care doi vitregi. Actrița a mărturisit că s-a născut dolofană și a iubit întotdeauna mâncarea, așadar provocarea la care a fost supusă nu a fost una deloc ușoară.

Pe măsură ce a crescut, a realizat că își dorește un corp sănătos și să fie în formă. Deși au fost și momente în care a fost ceva mai slabă, actrița s-a luptat întotdeauna cu kilogramele în plus. La un moment dat însă, Chrissy a descoperit că, spre deosebire de prietenii ei, care puteau mânca orice fără să se îngrașe, pe ea se punea tot ce consuma. În cele din urmă, cu mișcare și dietă Chrissy Metz a slăbit 45 de kilograme, un record pentru ea.

Citește și: Câți bani a primit Elena Chiriac pentru participarea la Survivor: „A câștigat…”

Citește și: Cum se pregătesc Denisa Filcea și Flick înainte să devină părinți: „Sarcina nu ne-a făcut să renunțăm la…. Cum își menține silueta viitoarea mamă / EXCLUSIV

Citește și: Drama lui Alex Delea de la Survivor:’Tata a ales să nu participe în viața mea’

Citește și: Alina Sorescu, după ce s-a spus că Alexandru Ciucu și-ar fi dorit o împăcare:„Lucrurile încă nu s-au clarificat

Actrița avea mărimea 12 (46 în sistem European) când a început să joace, dar managerul ei i-a recomandat să slăbească dacă vrea să-și facă un nume în actorie. A reușit astfel să dea jos 22 de kilograme, dar rolurile nu au început să se arate.

Din cauza stresului, Chrissy s-a îngrășat 45 de kilograme și atunci a suferit primul atac de panică. Acela a fost și momentul trezirii, actrița luând decizia de a trece la o dietă care i-a permis să mănânce nu mai mult de 2000 de calorii pe zi și a început să se plimbe câte 20 de minute zilnic. Rezultatele nu au întârziat să se arate.

Ce dietă a ținut Chrissy Metz

Chrissy Metz a slăbit nu mai puțin de 45 de kilograme mâncând cu deficit de calorii. În cazul ei, asta a însemnat consumul a maximum 2000 de calorii pe zi, exerciții cardio și mișcare. Dieta presupune 6 mese pe zi și necesită consum de proteine slabe, carbohidrați sănătoși și legume. Chiar dacă, ocazional, Chrissy și-a mai permis câte o înghețată, acum actrița evită mâncărurile nesănătoase, care nu aduc valoare nutritivă organismului. De asemenea, nu consumă shake-uri, băuturi acidulate și Cola.

Actrița a început, de asemenea, un plan de antrenament de 5 zile pe săptămână care a ajutat-o să slăbească mai repede. Ea a alternat antrenamentul cu greutăți și cardio. Nu în ultimul rând, Chrissy merge pe jos cel puțin 20 de minute pe zi.

„Tot ce am făcut a fost să mănânc o dietă de 2.000 de calorii și să merg 20 de minute pe zi', a spus ea pentru People.

Dieta cu deficit de calorii este una simplă – dacă mănânci mai mult decât ai nevoie, kilogramele se depun rapid. În cazul actriței, a fost nevoie de 2000 de calorii, însă pentru o persoană supraponderală, nu obeză, caloriile consumate trebuie să fie mai puține pentru ca dieta să dea rezultate, așadar este necesară consultarea unui nutriționist.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton