Chef Scărlătescu își dorește să fie model pentru Cătălin Botezatu: ”Să mă urc pe scena lui să prezint și eu un sacou sau orice”

 Stamen Diana
.

Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 52 de kilograme, iar acum are o mare dorință. Chef-ul își dorește să fie model pentru Cătălin Botezatu și să urce măcar o dată pe scenă, într-o prezentare de-a celebrului designer. 

Pe Cătălin Scărlătescu nu-l prea vedem des la evenimentele mondene, însă niciodată nu lipsește de la evenimentele de modă ale lui Cătălin Botezatu. Chef-ul a slăbit peste 52 de kilograme și și-a schimbat stilul vestimentar. Chiar dacă a scăpat de kilogramele în plus, Scărlătescu nu pune prea mare preț pe haine și nu investește atât de mult în garderoba lui.

Chef Scărlătescu are o mare dorință. Juratul de la 'Chefi la cuțite' vrea să urce măcar o dată pe scenă și să defileze pentru Cătălin Botezatu, care îi este și prieten de altfel. Acesta a promis că niciodată nu o să-l mai vedem gras și că atunci când simte că ia proporții câteva zile nu mănâncă.

'Tricoul meu costă 40 de lei, jeanșii costă vreo 100 de euro, încălțările 2 bani, iar pe sacoul acesta am dat mai mult. Dacă vă aduceți aminte, eu pe vremuri eram mai mare și nu mă îmbrăcam, mă înveleam. După ce am slăbit am zis să mă îmbrac și eu ca omul, doar că nu poți să sari imediat la creațiile astea. Până nu mă obișnuiesc eu cu mine în hainele astea. La Chefi la cuțite nu mănânc mult deloc, doar pare că mănânc mult. De îngrășat nu mai am cum. Mi-am luat o curea și sunt la a doua gaură, iar dacă se întâmplă să mă strângă nu mai mănânc vreo două, trei zile. Niciodată în viața mea nu o să mă mai vedeți gras. Mi-am promis sincer, la un moment dat să-l conving pe Cătălin Botezatu să mă urc pe scena lui să prezint și eu un sacou sau orice. Sunt un om bătrân totuși. Am spre 50 de ani, nu mai sunt în floarea vârstei. Par eu așa a 30, dar nu.', a declarat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!.

Citește și: Smiley și Gina Pistol, dați de gol de Cătălin Scărlătescu. Relația lor este din ce în ce mai serioasă: 'În sfârșit cred că…'

Citește și: Cătălin Scărlătescu a fost arestat. Juratul de la 'Chefi la cuțite' a mărturisit tot: 'Două nopți am stat'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton