Chef Gary Rhodes a murit în Dubai, la doar 59 de ani. Celebrul bucătar britanic a gătit până în ultima clipă

 Dumba Gabriela
.

Chef Gary Rhodes, unul dintre cei mai apreciați bucătari din Marea Britanie a murit în Dubai, la doar 59 de ani, în urma unei hemoragii cerebrale. Gary Rhodes a gătit până în ultima clipă, potrivit celor din conducerea hotelului de lux, unde chef-ul avea deschis un restaurant.

Chef Gary Rhodes a murit la 59 de aniChef Gary Rhodes a murit la 59 de ani

Gary Rhodes fost prezent marţi în bucătăria sa din hotelul Grosvenor House din Dubai. Jaideep Bhatia, director de relaţii publice în cadrul hotelului, a declarat că Rhodes ”a venit în Dubai în 2007” şi a avut două restaurante – Rhodes 2010 în cadrul Le Royal Meridien Beach Resort & Spa şi Rhodes W1 de la Grosvenor House.

„A lucrat până în ziua în care a murit. A lucrat până marţi’', a adăugat Bhatia.

Rhodes filma pentru un nou program TV, scrie news.ro

„Pentru a pune capăt speculaţiilor dureroase făcute pe seama decesului subit al dragului nostru Gary Rhodes, familia Rhodes poate confirma că, după o zi bună de filmare cu Rock Oyster Media pentru ITV, aici, în Dubai, Gary a revenit acasă într-o dispoziţie bună pentru a petrece o seară liniştită cu soţia lui, Jennie. După cină, din nefericire, Gary a căzut în reşedinţa lor şi a fost dus urgent la spital, dar a murit din cauza unui hematom subdural, a informat familia lui Rhodes.

Familia a făcut din nou apel la respectarea intimităţii şi a mulţumit celor care o sprijină în aceste momente. Gordon Ramsay se numără între cei care i-au adus un tribut lui Rhodes.

 „Am pierdut un bucătar fantastic, Gary Rhodes. Este cel care a pus bucătăria britanică pe hartă'.  Hematomul subdural este de obicei asociat cu leziunile la nivelul capului.

Gary Rhodes, figură cunoscută în Marea Britanie, şi-a deschis primele două restaurante în Londra, fiecare primind câte o stea Michelin în anii 1990. A apărut în show-ul TV „Hells Kitchen, a găzduit două sezoane ale „Masterchef USA şi a realizat propriul program, „Rhodes Around Britain.

 În 2006, a primit însemnele Ordinului Imperiului Britanic pentru activitatea sa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton